Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_hkhl6nmf3qjm74pc3lvam89c83, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Eğilmez’den Gezi olayları açıklaması VİDEO haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Eğilmez’den Gezi olayları açıklaması VİDEO

İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında konuşan İl Başkanı Eğilmez son günlerdeki olaylara değindi.

 

Hafta sonu yapılacak SBS sınavına girecek öğrencilere başarı dileyerek konuşmaya başlayan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Bildiğiniz üzere bir haftadır İstanbul’da Gezi Parkı olayları yaşanmakta. Bu olayları ibretle izliyoruz. Ağaç için, yeşil için eylem yapanların nasıl ağaç yaktıklarını izliyoruz. Devletin malına, esnafın dükkanına, polisin aracına, vatandaşın aracına nasıl zarar verdiklerini gördük. Bu olaylara karşın halkımızın sükunetini takdir ediyoruz. Halkımız bu olayları sükunetle izledi. Şanlıurfalılar bu konuya çok duyarlı davrandılar. Tüm Şanlıurfalı hemşehrilerime teşekkürü bir borç olarak biliyorum. İlimizde de eylemler oldu. Yapılan eylemler demokratik çerçevede gerçekleşti. Eylemciler demokratik bir çerçevede eylemlerini gerçekleştirdiler. Demokratik eylemcilere de teşekkür ediyoruz. İnşallah bu olaylar bir an önce sona erer. Ülkemizin, milletimizin imajını zedeleyen bu durum ortadan kalkar” dedi.

 

TÜRKİYE ERDOĞAN’I SEVİYOR

Tüm Türkiye’nin Erdoğan’a karşı büyük sevgi beslediğini belirten Başkan Eğilmez; “Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Fas, Tunus, Cezayir’i kapsayan 3 günlük Kuzey Afrika ziyaretlerinden gece yarısı saat 02:30 gibi döndü. Genel Merkezimizin ve teşkilatlarımızın herhangi bir organizasyonu olmamasına rağmen medyanın tespitine göre 100 bin kişi Başbakanımızı havaalanında karşıladı. Bu karşılama ve sevgi bize Davos dönüşündeki karşılamayı hatırlattı. Biz teşkilat olarak zaten her zaman Başbakanımızın yanındaydık. Halkımızda Başbakanımıza olan sevgisini ve desteğini gösterdi. Karşılamada bulunanlara baktığımızda herkesimden ve her yaştan insanın olması bunun bir göstergesidir. Biz Başbakanımızı seviyoruz. Tüm Türkiye seviyor. Yüzde 50 oy alıyorsa, sevgi en az yüzde 80’dir. Bu olaylar bizim için ders çıkarma vesilesi olacaktır” dedi.

 

Başkan Eğilmez son olarak basın mensuplarının sorularını cevapladı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.