banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Eğilmez ve Bakan Danışmanından Karasevda ve Ayaz'a ziyaret
3 Haziran’da yapılan İl Başkanlığı Kongresinde İl Başkanı seçilen Av. Yusuf Eğilmez, İlk kurum ziyaretini İŞ KUR’a ve Sosyal Yardımlaşma Vakfına yaptı.



Kurum ziyaretini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in danışmanı Yüksel Yeni, İl Başkan Yardımcıları İsa Kızıldemir ve Mustafa Yavuz ile birlikte ilk olarak İŞ KUR’a geçen Başkan Av. Yusuf Eğilmez, burada İŞ KUR Müdürü Necdet Karasevda ile görüştü. Buradan Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürlüğüne geçen AK Parti heyetini müdür Ekrem Ayaz karşıladı.



AK Parti İl Başkanlığına seçildikten sonra tebrik ziyaretlerini kabul ettiğini belirten Başkan Av. Yusuf Eğilmez; “Kongremizden sonra kurumlarımızı yeni seçilen arkadaşlarımızla ziyaret etmek istedik. Bugün İşkur ve Sosyal Yardımlaşma Vakfını ziyaret ettik. Bilindiği gibi Bakanımız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in çalışmaları neticesinde İŞ KUR işsizlerin kapısı olmuş durumda. Bugün ziyaret ederek bilgi alış verişinde bulunduk” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.