Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_38fgp9ovnu63ucpp19c8gq2l30, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Eğilmez; Urfalılar Olarak Pazar Günü Destan Yazacağız haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Eğilmez; Urfalılar Olarak Pazar Günü Destan Yazacağız

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf eğilmez, Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi yaptığı son basın toplantısında; “İnşallah Pazar günü bir destan yazacağız” dedi.

 Bu pazar ilk kez halkın kendi başkanını seçeceği belirten Eğilmez; “Biz teşkilatlar olarak son hazırlıklarımızı yaptık. Biz de Milletvekillerimizle, Belediyelerimizle ve teşkilatlarımızla Pazar gününü bekliyoruz. İnşallah Pazar günü bir destan yazacağız” diye konuştu.

İLÇELERİMİZ BİRİNCİLİK İÇİN REKABET HALİNDELER

AK Parti İl Başkanlık binasında düzenlediği basın toplantısında konuşan Eğilmez; ilçeler arasında birincilik için büyük bir rekabet olduğunu söyledi.

 İl Başkanı Eğilmez; “İlçelerimiz arasında birincilik için büyük mücadele var. Her ilçe Türkiye’de birinci olmaya çalışıyor. Biz inanıyoruz ki bu ilçelerimizde birinci olan aynı zamanda Türkiye genelinde tüm ilçeler arasında birinci olacak. Bunun için Pazar günü oy kullanıncaya kadar bütün teşkilatlarımız ayakta olacak. İnşallah bu seçimde büyük bir zaferle çıkacağımıza eminiz” dedi.

İLK REKORUMUZU BAĞIŞTA KIRDIK

Seçim için ilk rekorlarını Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan’a yüz bin civarında kişiyle bağış yaparak kırdıklarına dikkat çeken Av. Eğilmez; “Şanlıurfa’da Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a bağış konusunda desteği çok büyük. Biz 64,500 rakamını telaffuz ettik. Ama gelinen noktada sayıları yasal olarak alamadığımız için tahminimi söylüyorum, yüz bine yaklaştık. Bir milyon bağışçının hedeflendiği bu seçimde sadece Şanlıurfa’da yüz bin civarında bağış çıkması büyük bir başarıdır. Burada bu fedakârlığı yapan vatandaşlarımıza ve vatandaşlarımıza ön ayak olan teşkilatlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” diye sözlerini sürdürdü.

TÜM ŞANLIURFALILARI SANDIĞA ÇAĞIRIYORUZ

Herkesi sandığa ve oy kullanmaya davet eden Eğilmez; “Bu pazar kardeşlik, barış ve huzur içerinde bir seçim geçirmeyi temenni ediyoruz. Tüm Şanlıurfalıları çevreleriyle birlikte sandığa, oy kullanmaya çağırıyoruz. Her zaman söylediğimiz bir söz var; bir oy bin oyunu bozar. Ülkemize ve bölgemize karşı oynanan, İslam’a karşı oynanan oyunları bozmak için tüm kardeşlerimizi sandığa davet ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.