banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Eğilmez; Şanlıurfa’nın çehresi değişti

4 yılda 400 proje çalışmaları ile Şanlıurfanın adeta yeni bir görünüme kavuştuğunu belirten AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Sayın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Faruk Çelik’in önderliğinde söz verdiğimiz gibi 4 yılda 400 proje ile Şanlıurfa ve ilçeleri adeta yeniden imar ediliyor. Şanlıurfa’nın kangrenleşen sorunlarını bir bir çözüyoruz. Trafiği rahatlatacak Abide Kavşağı projesi hayata geçti, kısa sürede proje tamamlanmış olacak. Yine en büyük sorun olan Topçu Meydanı projesinde sona geldik. 11 Nisan Meydan projesi yakında hayata geçecek. Hastaneler ve tarımsal yatırımlarımız ise aynı şekilde sürüyor” dedi.

 

KARDEŞ KANI DÖKÜLMESİN

Son aylarda Suriye’de meydana gelen ve özelde Şanlıurfa ama genelde Türkiye’nin de etkilendiği iç karışıklığın kısa sürede sona ermesini umut eden Başkan Yusuf Eğilmez; “Suriye’de maalesef acı olaylar oluyor. Orada katledilenler din kardeşlerimizidir, akrabalarımızıdır. AK Parti Lideri ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan bu tür olayların olmaması için Suriye yönetimine çok telkinde bulundu. Ancak Suriye yönetimi demokratikleşme taleplerini görmezden geldi. Ateşten kaçan Suriyeli kardeşlerimiz için Ceylanpınar ve Akçakale’de çadır kentler kurduk. Bu çadır kentler standartların üzerinde bir yaşam koşulları ile oluşturuldu. Umut ediyoruz ki; bu kan ve gözyaşı dursun, kardeşkanı daha fazla akmasın” dedi.

 

ÇALIŞMALARA ARA VERMEDEN DEVAM

AK Parti İl Kongresini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile 3 Haziran’da GAP Arena stadında muhteşem bir katılım ve organizasyon ile gerçekleştirdiklerini anımsatan Başkan Eğilmez; “Yaklaşık 50 bin kişi ile Anadolunun en büyük kongresini gerçekleştirdik. Başbakanımız kongreden çok memnun kaldı. Her yerde Şanlıurfa’yı ve sevgisini anlatıyor. Kongreden sonra çalışmalarımıza kaldığımız yerden çok hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Yaz tatiline girmedik. Durmadan çalışıyoruz. Ramazan ayı programlarımızla her akşam bir evde iftar açtık. Kadın Kollarımız ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulundu. Üye çalışmalarımızla Türkiye genelinde orta sıralardan üst sıralara yükseldik. Bundan sonra birlik ve beraberlik içerisinde aynı tempoda çalışmalarımız sürecek” dedi.

 

Şanlıurfa yerel medyasının çok güçlü olduğunu belirten Başkan Eğilmez; “Medya halkın gören gözüdür. Yeni yayın hayatına başlayan Urfastar Gazetesine başarı diliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.