banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Kovancı Mahallesi Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba Av Ferhay karataş

Eğilmez; Şanlıurfa çok hareketli VİDEO

AK Parti İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

İşte AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’in konuşmasından satır başları; “İlimizle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bu hafta 11 Nisan Şanlıurfa’mızın kurtuluşunun 93. Kurtuluş yıldönümüdür. 11 Nisan Kurtuluşumuzun tüm Şanlıurfalılara hayırlar getirmesini diliyorum. Sayın Bakanımız Faruk Çelik her yıl Kurtuluş yıldönümümüze iştirak eder, ancak bu yıl yurt dışı (Oslo) görevinden dolayı bu yılki programa katılamayacaktır. Sayın Bakanımızın tebriklerini ve selamlarını Şanlıurfalılara iletiyorum. Emniyet Teşkilatımızın 168 kuruluş yıldönümü münasebetiyle tüm polis teşkilatımızın gününü kutluyorum. Şehitlere Allahtan rahmet, teşkilattaki diğer polislere de bir ömür boyu başarılar ve mutluluk diliyorum” dedi.

 

ŞANLIURFA HAREKETLİ GÜNLER YAŞIYOR

Şanlıurfa’nın hareketli günler yaşadığını belirten İl Başkanı Eğilmez; “Son 15 gün Şanlıurfa’mızda yine hareketli günler yaşadık. Mevcut Bakanlarımız, eski bakanlarımız, bakan yardımcılarımızın ziyaretleri gerçekleşti. Dün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcımız Halil Etyemez ilimizi ziyaret etti. İş güvenliği toplantısı düzenledi. Personel eğitim için toplantısını düzenledi. Önemli toplantılar oldu. Tüm illerin müdürleri bu vesile ile ilimize geldiler. Bu mevsimde Şanlıurfa’mızda çok yoğun bir turist akını var. Yaptığımız tüm görüşmelerde de gelen ziyaretçiler Şanlıurfa’ya olan hayranlıklarını dile getiriyorlar. İnşallah ziyaretçi sayımız daha da artacaktır. Bunla ilgili de çeşitli çalışmalarımız da devam ediyor” dedi.

 

Eğitim konusunda Milli Eğitim Bakanlığı okul yaptırma rekorunu kıracağını belirten Eğilmez; “Eğitim alanında büyük adımlar atılıyor. Bu ayın 15’inde yaklaşık 60 okulun ihalesi gerçekleşecek. Yapılacak olan dersliklerle sınıflarda yaşanan yoğunluk en aza inecek. Eğitim kalitesi yükselecek. Toplamda yaklaşık 400 trilyon para harcanacak” dedi.

AKİL İNSANLAR ÇALIŞMAYA BAŞLADI

Akil insanların çalışmalarına da değinen Başkan Eğilmez; “Geçen hafta yine gündemde olan çözüme doğru programı ile star gazetesinin yazarları ilimizdeydiler. Akil adamlar listesinde yer alan Deniz Ülke Arıboğan ve Sibel Eraslan Şanlıurfa’ya gelerek çalışmalarda bulundular. Çözüm sürecine katkıları olan çalışmalardır. Bu süreç çok güzel devam ediyor. Biz bu sürecin güzel bir şekilde nihayetlenmesini Allah’tan diliyoruz” dedi.

 

AK PARTİ TEŞKİLATI ÇALIŞIYOR

AK Parti Teşkilatı olarak çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Başkan Eğilmez; “Biz teşkilat olarak çalışmalarımıza son sürat devam ediyoruz. En son il danışma meclisi toplantımızı gerçekleştirdik. Milletvekili, il koordinatörümüzün ve teşkilatlarımızın katılımı ile toplantımızı yaptık. Yine Ankara’da İl Başkanlar toplantısına katıldık. Yine Ankara’da Yerel Yönetimler Sempozyumuna katıldık. Yine bu  hafta Şırnak’ta bölge İl Başkanlarımızla Toplantımız olacak”

 

SAMSAT MEYDANI ÖNEMLİ BİR PROJE

Samsat meydanı çalışmalarına son olarak değinen Eğilmez; “Belediyemizin Samsat Meydanı ve Karakoyun deresi projesi çalışmaları devam ediyor. Bugün yerinde inceleyerek çalışmaları yerinde görme imkanım oldu. Meydan noktasında ilimize çok büyük katkısı olacak bir projedir” diyerek gazetecilerin sorularını cevapladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.