Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_qi8uli5lias8n8o9thpscqabo3, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Eğilmez; Biz 1 Mayıs İşçi Bayramını resmen bayram yaptık haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Eğilmez; Biz 1 Mayıs İşçi Bayramını resmen bayram yaptık
AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez 1 Mayıs İşçi Bayramı ile ilgili olarak basın açıklaması yaptı. Av. Eğilmez açıklamasında; “AK Parti İktidarı öncesinde 1 Mayıs İşçi bayramı resmi değildi. AK Parti İktidarı ile 1 Mayıs resmen Bayram olarak kabul edildi.

1 Mayıs işçinin bayramı olarak kabul eden hükümetimiz 1 Mayıs’ı resmi bayram olarak ilan etti. Bu yıl 1 Mayıs kutlamaları 1977 yılından beri ilk kez olarak Taksim Meydanında çok coşkulu bir şekilde kutlandı. Sayın bakanımız Faruk Çelik’te kutlamalara katıldı.

Bu vesile ile tüm emekçilerin 1 Mayıs bayramlarını kutluyoruz. İnşallah kendileri için, Türkiye için, ülkemiz için hayırlı olur. İşçilerimiz emekçilerimiz gelecekte çok daha iyi haklara sahip olurlar” dedi.
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.