banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Eğilmez, anneler gününü kutladı

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, annelerin sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde her zaman büyük bir sorumluluk ve fedakarlık üstlendiklerini belirterek; "Anneliği anlatmaya sözler yetersiz kalır. Annelerin önemini belirtmek için yüce Peygamberimiz, 'Cennet annelerin ayağının altındadır' demiştir. Annelerimiz rahat ve huzurlu oldukça toplum da o kadar güçlü olur. Çocuklar hayata dair ne varsa annelerden öğrenirler. Varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz, bizlerin ilk öğretmenidir, hayat boyu yol göstericimizdir. Dünyada başarıyı yakalamış pek çok insanın arkasında annelerin emekleri ve duaları vardır" dedi.

Annelerin hakkını yılda bir gün anarak ödenmeyeceğini belirten İl Başkanı Av. Eğilmez; "Annelerin ağlamadığı, hep mutlu olduğu, nice Anneler Gününe diyorum" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.