banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Düşünür; 19 Mayıs bayramını kutladı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri sabah saatlerinde Valilik önünde Atatürk anıtına çelenklerin konulmasıyla başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla son bulan çelenk koyma törenine Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Taci Kurul, AK Parti Şanlıurfa il başkanı Av. Ahmet Düşünür ile kamu kurumları, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Çelenk koyma törenin ardından Vali Nuri Okutan ve beraberindekiler genel törenin yapılacağı 11 Nisan Stadyumuna geçtiler.

Törenleri baştan sona dikkatle izleyen AK Parti il başkanı Av. Ahmet Düşünür, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.

Düşünür; ‘19 Mayıs 1919, Türk milletinin kendi kaderinde ve ülke yönetiminde söz sahibi olmasının miladıdır. Türkiye için yeni bir başlangıç, yeniden diriliş sayılan 19 Mayıs, milli uyanışın da sembolüdür.

Atatürk'ün, işgal altındaki vatanın kurtarılması, milletle elele bağımsız bir devletin kurulması amacıyla Samsun'a çıkması, yeniden bütünleşme vesilesi olmuştur.

AK Parti olarak gençlerimize çok önem veriyoruz. Biliyoruz ki; bugünün gençleri yarının yöneticileridir.

Bugün gördüm ki; Gençlerimiz çok güçlü ve pırıl pırıl genç bir nesil olarak yetişiyorlar. Gençlerimizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor aydınlık yarınlar diliyorum" dedi.

19 Mayıs Gençlik ve Spor töreni; Gençlik Marşı, Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi, Gençliğin Ata'ya Cevabı, "Türk Ulusu ve Sayın Cumhurbaşkanı" adına şeref çağrısı ve tören geçişinin ardından, 11 Nisan Stadyumunda yapılan bayram programı sona erdi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.