Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_faalelrvh99nvkjl2kbvrt3sn0, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Durmak Yok, Şikeye Devam! haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Durmak Yok, Şikeye Devam!
Şikecileri serbest bırakacak utanç yasasını Cumhurbaşkanı Gül'ün vetosuyla Meclis büyük bir yanlıştan döndü denilirken, AK Parti veto edilen yasayı tekrar Meclis'ten geçirmeye hazırlanıyor.
Türkiye günlerce şikecileri kurtaracak utanç yasasını konuştu. Yasa şike lobisinin baskısıyla önce komisyondan, ardından da Meclis'ten geçti. Kamuoyu vicdanları yaralayan bu yasayı imzalamama için Cumhurbaşkanı Gül'ü mesaj ve mail bombardımanına tuttu. Toplumda oluşan bu hassasiyet bazı AK Partili vekilleri de harekete geçirdi ve Gül'den yasayı imzalamamasını istedi ve illetin sesini dinleyen Abdullah Gül, utanç yasasını veto ederek Meclis'e gönderdi.
Tam herkes utanç yasasının rafa kalktığını düşünürken, AK parti yeni bir skandala daha imza attı ve Cumhurbaşkanı Gül'ün veto ettiği utanç yasasına sahip çıktı.
Şİke lobisinin etkisinde kalan AK Parti'nin yasaya destek veren son açıklaması Grup Başkanvekili Elitaş'tan geldi. Elitaş, Meclis iradesini kamu vicdanının önüne koyan şu açıklamayı yaptı;  'Karara saygılıyız ama Meclis iradesi öne çıkar' dedi.
Bununla da yetinmeyen Elitaş, ''Herkes imzasının arkasında durabilmeli, rüzgara karşı hareket etmemeli'' diyerek, kamu vicdanını dinleyen sesleri kısmaya çalıştı.
Şimdi gözler AK Parti'nin vicdanları yaralayan utanç yasasını ikinci kez Meclis'ten geçirip geçirmeyeceğine çevrilirken, kamuoyu, yasanın geçmesi halinde AK Parti'nin büyük yara alacağı görüşünde.
ROTAHABER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.