banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Dilan Aygün aday adayı oldu

12 Haziran 2011’de yapılacak olan Milletvekili genel seçimleri için Şanlıurfa AK Partiye Sevgiye Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Dilan Aygün,  aday adaylığa resmen başvuruda bulundu.

 

AK Partiden aday adaylık başvurusunu Ankara’da AK Parti Genel Merkezinde yapan Sevgiye Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Dilan Aygün,  yapılacak bir çok şeyin olduğunu belirterek “Gerçek anlamı ile sosyal devlet anlayışını benimseyen AK Parti’den aday adayı oldum. Sosyal faaliyetleri ile en ücra köşedeki insanın derdini bilen biri olarak Mecliste çözüm bulmak için aday  adayı oldum” dedi. 

 

Milletvekili genel seçimlerinde aday olmak için AK Parti aday adayları için resmi süreç (7 Mart) Pazartesi günü başlamış, 14 Mart Pazartesi günü sona erecektir.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.