banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Cenk Mardin

Devteşti’de görkemli büro açılışı

Beraberinde AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, İl Başkanı Av.Yusuf Eğilmez, İl Başkan Yardımcıları İbrahim Toru ve Bekir Kan, İl Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Kaya, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Kızılelma, Haliliye Belediye Başkan adayı Fevzi Demirkol ile birlikte gittiği İsmail Güneş ve Mehmet Keskin’in Seçim Bürosu önünde toplanan coşkulu kalabalığa seslenen Bakan Faruk Çelik, “Şanlıurfalılar, Devteştililer, Ahmet Yesevililer; ne derdimiz var? Şanlıurfa için çalışıyoruz. Niye gönderdi Başbakanımız bizi buraya söyleyin Allah aşkına? Derdimiz hizmet hizmet” dedi.

AK Partinin 81 vilayette var

AK Partinin 81 vilayette var olduğunu söyleyen Bakan Çelik, diğer partiler gibi belirli bölgelere ve kesimlere hizmet etmediklerini belirterek,  76 milyonun tamamına hitap ettiklerini sözlerine ekledi.

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’in hizmet tecrübesiyle, Ankara’dan kaynakları Şanlıurfa’ya gelmesini sağladığını anlatan Bakan Çelik, gece gündüz çalışarak en az çalıştığı süre içerisinde her ilçeye en az 25 kez giden bir Başkan adayı olduğunu aktararak, “Sizden biri, içinizden biri, sizin gibi düşünen, sizin gibi yaşayan Sayın Celalettin Güvenç sizlere hizmet edecek” dedi.

Bu millet dostunu, düşmanını biliyor

76 milyonun kucaklanmasını haykıran ve hiçbir ayrım gözetmeksizin Millet var diyen Recep Tayyip Erdoğan’nın selamlarını getirdiğini söyleyen Celalettin Güvenç, “Bu millet uyanmış, bu millet balkona çıktıysa bugün bu millet uyanmıştır. Bu millet dostunu biliyor; düşmanını biliyor” diye konuştu.

Bir vatandaşın doğal gaz isteği için bir mektubu uzatması üzerine Celalettin Güvenç, “Abim doğal gaz senin emrin olur. Biz dersimizi çalışıyoruz. Halkımızın derdini biliyoruz. Halkımızın derdiyle dertleniyoruz. Biz anayoldan geçen doğal gazın arka sokağa gitmediği biliyoruz. Ben buraya 20 kere geldim esnafıyla da konuştum, okulu ziyaret ettim, gençlik merkezini de ziyaret ettim. Tapu sorununu da biliyoruz, doğal gazı da biliyoruz, yollarını da biliyoruz, imar sorununu da biliyoruz. Bunun için bu yola çıktık. Devteşti’nin, Ahmet Yesevi’nin, Süleymaniye’nin; kaderini, çevresini, parkını, okulunu, sokağını değiştireceğiz” dedi.

 

Şanlıurfa’nın selameti Türkiye’nin selametidir

AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol ise, “Şanlıurfa’nın selameti Türkiye’nin selametidir. Bunun için biz elimizden geleni yapacağız. Bu seçimde Türkiye’nin içinde bulunduğu sıkıntılı durumu unutmamız lazım. Bu yüzden kapı kapı, ev ev, köy köy dolaşacağız. Haliliye Şanlıurfa’da birinci olursa, Büyükşehirimiz Türkiye’de birinci olursa; biz Ankara’ya gideceğiz ve güçlü bir şekilde bütün hizmetleri ayağınıza getireceğiz” dedi.

Şanlıurfa olarak Başbakanın arkasında

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Kızılelma ise, 30 Martta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a Şanlıurfa’dan en yüksek oy oranıyla seslerini duyuracaklarını ifade ederek, Şanlıurfa olarak Başbakanın arkasında olduklarını söyledi.

AK Partiye tam destek

AK Parti Haliliye Meclis Üyesi İsmail Güneş ise, Devteşti, Ahmet Yesevi, Süleymaniye, Bağlarbaşı mahallesinin AK Partiye tam destek vereceğini söyleyerek, 30 Mart’ta bu mahallerdeki sandıklardan AK Parti çıkağının altını çizdi.

Konuşmaların ardından bazı vatandaşlara parti rozeti takan Bakan Çelik ve beraberindekiler, hep birlikte kalabalığı selamlayarak, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.