banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Derelerde temizlik başladı

Temizlik işleri Müdürlüğü tarafından ekipler oluşturularak 4 gün ara vermeden temizliği yapılan Sırrın Deresi, Cavsak Deresi, devteşti kuyusu, cadde ve sokak temizlik çalışmaları vatandaşlar tarafından olumlu karşılandı.

Görüşlerini aldığımız vatandaşlar, daha önce dere içerisinde böyle kapsamlı temizlik yapıldığına şahit olmadık, son bir ayda iki defadır haliliye belediye temizlik ekiplerince gerek mahallelerimizde gerekse kokudan geçemediğimiz dere içlerinde yapılan temizlik sayesinde o bölgede oturan mahalle sakinleri olarak rahat bir nefes aldık, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Başkan Demirkol; “Seçim bittiği günden bu yana Urfa’da temizliğe çok önem vermekteyiz, kırsaldan en kalabalık merkezi yerleşim yerine  kadar temizlik çalışmalarımız aralıksız sürmektedir, diğer birimlerimizde sorunsuz bir şekilde çalışmalarına başlamış bulunmaktadır. Belediye olarak kapımız vatandaşlarımıza her zaman açıktır. Hangi konuda olursa olsun sorunlarını gerek bana gerek ilgili birim müdürlerimize iletmeleri halinde gereken yardımı sunmaya çalışacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.