banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Cenk Mardin

Demirkol: Siyaset İnsana Hizmettir

İlçe ve belde ziyaretlerine sürdüren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Fevzi Demirkol, siyasetin insanlara hizmet etme sanatı olduğunu söyledi.

 

Halfeti ve Birecik ilçelerinin yanı sıra Argıl, Ayran ve Mezra beldelerini ziyaret eden Demirkol, İl Başkan Yardımcılığı ve Yerel Yönetimler Başkanı olarak görev yaptığı süre içersinde birlikte çalışma şansı yakaladığı dostlarıyla görüştü.

 

Beraberindekilerle birlikte ilk olarak Halfeti ilçesine giden ve yöre halkıyla buluşan Fevzi Demirkol ardından AK Parti Halfeti İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İlçe Başkan Yardımcısı Sami Gökkuş ve İl Genel Meclisi Üyesi Muzaffer Kurt tarafından karşılanan Demirkol, çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

 

Daha sonra Argıl Beldesine geçen Demirkol ve beraberindekiler Argıl Belediye Başkanı Hüseyin Şimşek ve AK Parti Argıl Belde Teşkilat üyeleriyle görüştü.

 

FEVZİ DEMİRKOL, AYRAN BELEDİYE BAŞKANI SELAHATTİN ALPAY’I ZİYARET ETTİ.

Argıl Beldesinin ardından Ayran Beldesine giden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Fevzi Demirkol, Ayran Belediye Başkanı Selahattin Alpayı makamında ziyaret etti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ayran Belediye Başkanı Selahattin Alpay, Fevzi Demirkol”un milletvekili aday adaylığına başvurmasını sevinçle karşıladıklarını belirtti.

Alpay, “Öncelikle Fevzi Beye başarılar diliyorum. Sayın Demirkolla AK Partide uzun süreden bu yana birlikte görev yapıyoruz. Onunla birlikte çalışmaktan daima memnun kaldık. Her zaman için kendisinden memnunduk. Başarılı hizmetlere imza atan bir abimizdir. Aday adaylığına müracaat etmesine gerçekten çok sevindik. İnşallah aday olur ve ardından milletvekili olarak Ankara’da bizleri temsil eder. En büyük temennimiz Fevzi Demirkol gibi çalışkan bir ağabeyimizin Ankara’da bizi temsil etmesidir. Bu durum bizleri oldukça sevindirir” dedi.

 

Ayran Belediye Başkanı Selahattin Alpay”a duygu ve düşüncelerinden dolayı minnettarlık duyduğunu kaydeden Demirkol, belediye başkanlarının nasıl zor bir görevi üstlendiklerine dikkat çekti.

 

Halkın hemen hemen tüm taleplerini yerel yönetimlerde belediyelere aktardıklarını söyleyen Demirkol, “Sayın Başkanımız Selahattin Alpay gerçekten bu konuda görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan bir başkanımızdır. Beldesine gerçekten çok güzel hizmetler yapan Sayın Alpay ile birlikte yerel yönetimler başkanı olduğum sürede çalışma imkanı da yakaladım. Çalışmalarında gerçekten çok uyumlu ve başarılı bir yerel yöneticidir. Ayran ilçesine de bu hizmetleri yansımıştır. Bundan sonraki çalışma hayatında da kendisine başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

Siyasetin asıl amacının insanlara hizmet etme sanatı olduğuna değinen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Fevzi Demirkol, “Siyasetin en güzel yanı insana hizmet ederek insanı kazanma sanatıdır. Bu vesileyle insanlara hizmet edebilecek tüm aday adaylarına bu yolda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 

 

Ayran Beldesini ziyaretinin ardından Mezra Beldesi AK Parti Teşkilatı Başkanı Bozan Yavuz ziyaret eden Demirkol, son olarak Birecik AK Parti İlçe Başkanı Aziz Karayılan”ı ziyaret etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.