Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_jie0839ov135i6bnfcdi27cui1, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Demirkol, kendi eliyle çorbaları dağıttı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Demirkol, kendi eliyle çorbaları dağıttı

Şanlıurfa’nın Haliliye İlçe Belediyesi tarafından ramazan ayı süresinde Rabia Meydanında vatandaşlara verilen iftar ve sahur ikramları devam ediyor. Dün gece Rabia Meydanındaki iftar programına katılan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, iftar saatine az bir süre kalmasından dolayı yemek dağıtımına yardım etti. 

Kendi eliyle iftar programına katılan vatandaşlara çorba dağıtan Başkan Demirkol’u gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.
Rabia Meydanına gelen tüm vatandaşların kendi misafirleri olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Fevzi Demirkol; “İftar saatinin yaklaştığını gördüm. Buraya gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak için bende yemek dağıtan arkadaşlarımıza yardımcı oldum” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.