banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

Demirkol, Başarı hepimizindir

Temayül yoklamasında 285 oyla 2. sırada yer alan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Demirkol, “Başarı yalnızca benim değil hepimizin başarısıdır” dedi. Şanlıurfa’ da birlik ve beraberlik içerisinde yapılan temayül yoklamasında herhangi bir olayın yaşanmamasını sevindirici olarak nitelendiren Demirkol, olgun ve seviyeli tutumlarından dolayı tüm aday adaylarına teşekkür etti.

Demirkol: Temayül Yoklaması Kaynaşmayı Sağlar.

Temayül yoklamasının önemine değinen AK Parti Milletvekili Aday Adayı Demirkol, ”Temayül adı üzerinde meyil, eğilimi tespit etmedir. Bu yapılan temayül yoklaması aday adayı arkadaşlarımızın birbirlerini tanımasına katkı sağladığı gibi teşkilatlardaki arkadaşların da aday adaylarını yeterince tanımalarına imkân sağlamıştır. Temayül yoklamaları seçim öncesinde teşkilatlarımızın aday adaylarıyla kaynaşmalarına büyük fayda sağlamaktadır. Bu bakımdan dün gerçekleştirilen temayül yoklaması güzel bir örnek teşkil etmiştir ” dedi.

Demirkol: Ben Değil Biz İkinci Olduk.

Elde edilen başarıda yalnızca kendisinin değil herkesin bir payı olduğunun altını çizen Demirkol, “Temayülde ismimizin 2. sırada yer alması sadece benim başarım değil, herkesin başarısıdır. Ben ikinci oldum değil,  biz ikinci olduk. AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar görev yapan İl Başkanlarımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerimize, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerimize,  Merkez İlçe ve tüm İlçe Başkanlarımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerimize, Belde Başkanlarımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerimize, AK Parti’li Belediye Başkanlarımıza ve Belediye Meclisi Üyelerimize, İl Genel Meclisi Üyelerimize, Disiplin Kurulu Başkanlarımıza  ve Üyelerimize, Parti İçi Hakem Kurulu Başkanlarımıza ve Üyelerimize, mahalle ve köy temsilcilerimize, tüm teşkilatımıza, muhtarlarımıza, ismini sayamadığım tüm dostlarıma gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ediyorum ” dedi.

Temayül yoklamasında görev alan partimiz mensuplarına, başta Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar olmak üzere şahsında tüm emniyet güçlerine, gelişmeleri anı anına kamuoyuna duyuran basın mensuplarına ve DSİ 15. Bölge Müdürlüğü çalışanlarına gösterdikleri fedakârlıktan dolayı teşekkür eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Fevzi Demirkol, bundan sonraki süreci şöyle değerlendirdi.

Demirkol: Halkımızın desteğini bekliyorum.

Temayül yoklamasını “Dost Meclisi” olarak değerlendiren Demirkol, “Yapılan temayül yoklaması aile içerisinde yapılan dost meclisi diye nitelendirilecek bir çalışma idi. Bundan sonraki süreçte, Şanlıurfa halkının, tüm Sivil Toplum Kuruluşlarımızın, esnaf odalarımızın, derneklerimizin, vakıflarımızın desteğini bekliyorum. Gösterecekleri teveccühten dolayı teşekkür ediyorum.”

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.