banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Cenk Mardin

Davutoğlu görevi iade etti

 

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, yapılan genel seçimlerin ardından 9 Temmuz’da Bakanlar Kurulu'nu kurmakla görevlendirdiği Konya Milletvekili ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.
Kabulde Davutoğlu’nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, tüm gayretlerine rağmen güvenoyu alacak bir hükümet kurma imkanını bulamadığını beyan ederek, kendisine verilen görevi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ iade ettiği bildirildi.
Açıklamanın devamında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Başbakan Davutoğlu’na hükümeti kurma gayretlerinden dolayı teşekkür ettiği ifade edildi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.