Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_kk2ne6t7mri3l0u9q3toan9q15, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Çiftçi; STK'ları önemsiyoruz haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Çiftçi; STK'ları önemsiyoruz

AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi, Şanlıurfa’daki çeşitli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa’da bulunan TÜMSİAD, Şanlıurfa Lokantacılar Odasını ve Evren Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif Başkanlığını ziyaret ederek çeşitli görüş alışverişinde bulunan AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi, sivil toplum kuruluşları ve esnaflar ile her zaman birlik beraberlik içerisinde uyum içerisindeyiz dedi.

TÜM SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİNE ZİYARET

Karaköprü Belediyesinin her zaman esnafa, yatırımcıya kolaylık sağladığını her defasında dile getiren Başkan Çiftçi, öncelikle TÜMSİAD (Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği) Şanlıurfa Şube Başkanı Sadık Sade’yi ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek “TÜMSİAD her zaman istişare içerisinde bulunduğumuz bir sivil toplum kuruluşumuzdur. Sağ olsunlar bize olan desteklerini sürekli deklare ediyorlar. Başkan Sade’ye ve üyelerine teşekkür ediyorum” dedi. TÜMSİAD (Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği) Şanlıurfa Şube Başkanı Sadık Sade ise; “Sayın Nihat Çiftçi sağ olsunlar bizleri ziyaret ettiler. Kendilerine çıkmış oldukları yolda başarılar diliyorum inşallah bir sonraki dönemde seçildiği zaman daha hayırlı hizmetlere Karaköprü’nün ufkunu açacak projelere inşallah imza atacağından bizim şüphemiz yoktur” dedi.

SANAYİ SİTESİ YAPI KOOPERATİF BAŞKANLIĞINA ZİYARET

AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi ve beraberindekiler Evren Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan’ı ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

ŞANLIURFA LOKANTACILAR ODASINA ZİYARET

Şanlıurfa Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Kaçak’ı ziyaret eden Başkan Çiftçi; “Bugün Başkanımız Mehmet Kaçak’ı ziyaret ediyoruz. Bizler gerçekten esnafımızın gelişmesi için gerçekten elimizden geleni yaptığımızı tüm kamuoyu biliyor. Seçim sürecindeyiz inşallah daha önceden olduğu gibi ilerde de tabi ki esnafımızın sorunlarını masaya yatıracağız her zaman istişare halindeyiz. Kendilerine ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Şanlıurfa Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Kaçak ise; “Karaköprü Belediye Başkan adayımız Sayın Nihat Çiftçi, gerçekten bugüne kadar Karaköprü’de yaptığı icraatları göz önündedir. Tabiki bundan sonra yaptıkları yeterli midir derseniz yetmez daha ileriye gitmeleri için gerçekten başarılı,  dürüst ve kendine güvenen bir Başkanımızdır teşekkür ediyoruz kendisine” dedi.

)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.