Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_535smvbvip7ic09gdq551j5506, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
ÇİFTÇİ BÜRO TOPLANTISINDA HALKI İLE BULUŞTU haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

ÇİFTÇİ BÜRO TOPLANTISINDA HALKI İLE BULUŞTU


AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi, AK Parti Karaköprü Belediye Meclis Üyesi Adayı Yaşar Aksoy tarafından düzenlenen büro toplantısına katıldı.



Seçim çalışmalarını yürüten AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi, kendisine düzenlenen ve davet edilen her bir toplantı yüzlerce kişinin katılımı ile her zaman miting havasını aratmıyor. Seçim boyunca herkesten destek alan Başkan Çiftçi, AK Parti Karaköprü Belediye Meclis Üyesi Adayı Yaşar Aksoy tarafından düzenlenen büro toplantısına katılarak bir araya gelen ve destek veren kalabalığa seslenerek “Allah halkımızdan razı olsun müthiş bir yoğunluk var müthiş bir heyecan var milletimize minnettarım Başbakanına sahip çıkan aşık olan güzel AK Partililere minnettarım” dedi. Başkan Çiftçi, AK hükümetin sağlık, ulaşım ve eğitim alanında yaptığı birçok icraatı anlatarak Türkiye adeta refaha, huzura kavuşmuştur dedi. Başkan Çiftçi, kendisi ile yola çıkan destek veren büro toplantısını düzenleyen AK Parti Karaköprü Belediye Meclis Üyesi Adayı Yaşar Aksoy’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.