banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

CHP yeni sloganını AK Partili Eyyüpoğlu'dan çaldı

CHP'nin İletişim, Tanıtım ve Medya ile İlişkilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin yeni görevindeki ilk icraatı slogan bulmak oldu. Tekin, partisinin genel merkezindeki çağrı merkezlerini yeni sil baştan dizayn edeceklerini dile getirdi ve yeni sloganı açıkladı: "Başın düşerse dara CHP’yi ara"


"BAŞIN DÜŞERSE DARA SEYDİ AMCAYI ARA"

Bunu duyunca, hemen aklımıza AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyüboğlu ile özdeşleşen bu slogan aklımıza geldi: "Başın düşerse dara Seydi Amca'nı ara"

12 Haziran 2011 seçimlerinden önce Şanlıurfa'da seçim çalışmalarını yürüten Seydi Eyüboğlu'nun kendine has bu sloganı Şanlıurfa'da herkesin diline düşmüş, 2011 seçimlerine de damga vurmuştu. 7'den 77'ye Şanlıurfalıların kullandığı sloganı AK Partili Seydi Eyüboğlu'nun kendi adına tescillediği de iddia edildi.   

KEMAL KILIÇDAROĞLU NE DİYECEK?

Yeni görevinde önemli icraatlar yapmayı planlayan, bu ilk icraatıyla ilgili olarak da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan onay alan Gürsel Tekin'in bundan sonraki icraatları merakkonusu oldu.  
Ömer Süt / Haber7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.