banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

CHP Merkez ilçe yine Adnan Öncel dedi VİDEO ve FOTOĞRAFLI
Kongrede İbrahim Hatipoğlu, Mehmet Canbeyli ve Kenan Karataş’ın seçilmesinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.



CHP kongresine konuk olarak AK Parti İl Başkan Yardımcıları Erkan Sözen, Mehmet Eriten, Siyasi Parti Temsilcileri, STK temsilcileri ile Kongreye CHP Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Halil Nimetoğlu, Merkez İlçe Teşkilatı Başkanı Adnan Öncel, Eski Milletvekili Mahmut Yıldız, Eski İl Başkanları, Halfeti Belediye Başkanı Mahmut Özdemir, CHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve CHP’li üyeler katıldılar.



Kongrenin yapıldığı Şair Nabi Kültür Merkezinde salonun dolmaması dikkat çekerken, konuşmacıların konuşmaları ile zaman zaman salonda tansiyonlar yükseldi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!




Kongre de temenniler bölümünde söz alan  Seyyit Gündüzalp, AK Partiyi eleştirirken, CHP’nin çalışmadığından bahsetti.



Alevi Kültür Dernekleri Şanlıurfa Şubesi Başkanı Kemal Atalar ise söz alarak CHP’li olduğunu ancak CHP’nin kendilerini artık arka bahçe olarak görmemesini belirterek; “Maalesef hiçbir CHP’li bizi ziyaret etmemiştir. Mersin Milletvekili İsa Gök’ün Alevileri yeren konuşmalarına cevap verilmemiştir” diyerek sitem etti.



Sonra kürsüye gelen CHP Viranşehir İlçe Başkanı Remzi Taylan ise “Anti emperyalist zihniyetimizi ortaya çıkararak 68 ruhu ile çalışmalıyız” dedi.



Kürüye gelen Ahmet Kıran ise  Alevi Kültür Dernekleri Şanlıurfa Şubesi Başkanı Kemal Atalar’a cevap vererek; “İsa Gök’ü o konuşmalarından dolayı CHP’liler olarak yumrukladık. Sonrada salona almadık” dedi.



Daha sonra kürsüye gelen Şanlıurfa Ziraat Odası Meclis Başkanı Ali Kaya ise “Enerji Bakanı Taner Yıldız Şanlıurfalıları hırsız ilan etti. Bir an önce sulamada enerji eşitliği sağlanmalı” dedi.



Son olarak kürsüye gelerek CHP Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanlığı seçimine ilginin az olduğuna dikkat çeken İl Başkanı Halil Nimetoğlu, teşkilatı birlikteliğe davet etti.



Seçim sonrası konuşma yapan Adnan Öncel “ Ak Parti’nin Şanlıurfa’da 400 projeden bahsetmesinden şaşkınlık duyduğunu ve Ak Parti’nin bölgenin en önemli sorunlarından olan istihdam konusunda etkinlik göstermediğini projelerden en önemlisi elektrik konusunda yaşanan sorundur. Bu konuda da alınan kararlar bizi hayal kırıklığına uğratmıştır’’ dedi.



ASİL ÜYELER; Başkan M. Adnan Öncel

Vedat AĞAN, Aziz ASLAN, Ömer ATBİNİCİ, Erkan AYDINLIK, Mustafa CANAN, Süleyman DOĞRU, Bayram KAMIŞLI, Yusuf KAYA,

Halil KAYMAZ, Ahmet KILIÇ, Melahat OLGUN, İ. Halil ÖZTOPRAK, Saniye RASTGELDİ, Mustafa RIZVANOĞLU, Çetin ULUÇ, Nihat ÜLTER, Ahmet YAĞMUR ve Faruk YAZAR



YEDEK ÜYELER;

Sinan KARATEKİN, İsa ÖZGENÇ, Bülent POLAT, Salih KILIÇ, Uğur BUDAK, İsa HATİPOĞLU, Mehmet HEMTEŞ, Halil KARABATAK, Ali ASLAN,

Ahmet Seyid DEMİR, Şaban BAŞTAŞ, Mehmet EYÜP, Mehmet ACIOĞLU, Mehmet EYİM, Mehmet DEMİREL, Cemal DİVANE, Ali MERMER ve Murat ÇAPAN



Ömer ASLAN / www.balikligol.com

VİDEO 1



VİDEO 2




VİDEO 3

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.