banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Türkiye Haliliye Sanlıurfa Haber

CHP Genel Merkezinde kavga

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile yenit yönetimde yer alamayan Önder Sav kavgasının yaşandığı CHPde, Sav yandaşı gençler Parti Meclisi toplantısını basmak istedi, yumruklar konuştu!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tüzük kararı alındığını açıklayan Önder Sava tepki göstererek, Genel Başkanın toplamadığı bir Parti Meclisi karar alamaz. CHP 53 yıldır iktidar olamıyor. Parti içi çekişmelerden ne istiyoruz arkadaşlar? Koltuklar kimsenin babasının malı değildir. Birileri hayır ben koltuğumda oturacağım, eğer bu koltuğu benim altımdan alırsanız ben başka işler yaparım derse buna izin vermem diye konuştu.

Türkiyede korku imparatorluğu olduğunu savunan Kılıçdaroğlu, partideki korku imparatorluğunu yıktık, bundan sonra Türkiyedeki korku imparatorluğunu yıkacağız dedi.

Önder Sav ise Parti  kimsenin babasının malı değil demiş ve tartışmanın fitilini ateşlemişlerdi..

Partinin tepesindeki iki ismin bu çekişmesi sonrası Önder Sav taraftarı gençler part meclisi toplantısını basmak isteyince ortaya bu görüntüler çıktı..

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.