banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Ceylanpınar'da konuşan Eğilmez; Teşkilat gönüllülük işidir VİDEO

Ceylanpınar İlçe teşkilat toplantısına AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Ceylanpınar koordinatörü Haci Yaygın ve İl Yönetiminden Mehmet Eriten’le birlikte katıldılar.

 

Ceylanpınar İlçe binasından haftalık olarak gerçekleşen toplantıya katılan İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, burada ilçe yönetimi ile bir araya gelerek gündemi değerlendirdi.

 

Burada partililere hitap eden Eğilmez; “Ceylanpınar ilçemizde partimiz çok iyi çalışıyor. Üye çalışmalarında tüm ilçelerimiz içerisinde bir numaradır. Teşkilatçılığın sorumluluğu var. Sandık kurulu oluşacak. Her alanda çalışmalar tam anlamıyla yapılacak. Sandık kurulu başkanı oluşturamıyorsan orada problem çıkar. Teşkilat üyelerin yetkisi yok ama sorumluğu çoktur. Sorunları asgariye indirmek için çok çaba ve gayret göstererek minimize edeceğiz. Önümüzde yerel seçimler süreci var. Bu süreci iyi geçirmek için tüm teşkilat birimlerimizi hazır ve çalışır vaziyette bulundurmak gerekir” dedi.

Başkan Eğilmez sözlerini şöyle sürdürdü; “Yine yanı başımızda Suriye’de yaşanan iç karışıklıktan dolayı Ceylanpınar ilçemiz çok etkilendi. Oradaki mazlum halk bu tarafa geçti. İlçemizde yoğunluk var. Umarız bu ateş bir an önce söner ve bu karışıklık sona erer” dedi.

İl Yönetimi tarafından her zaman destek gördüklerini belirten Ceylanpınar ilçe Başkanı Abdülgani Alkış ise; “Her hafta olağan toplantı düzenliyoruz. Bu haftaki toplantımıza İl Başkanımız Yusuf Eğilmez ve beraberindeki yöneticilerle katılarak bizi onurlandırdılar. Bu tür toplantılara İl’den de katılım olması bizleri motive etmesi bakımından önemli bir adımdır. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Toplantı yaklaşık 2 saat sürdü. Daha sonra Eğilmez ve beraberindekiler Şanlıurfa’ya döndü.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.