banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Çelik'ten, Esnafı ziyareti ve GAP Huzura Doğru derneği açtı
Şanlıurfa'da temaslarda sürdüren Bakan Faruk Çelik ile beraberinde Milletvekilleri Mehmet Akyürek, Abdülkerim Gök, Seyyit Eyyüpoğlu, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güven, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İl Başknn yardımcıları Erkan Sözen, İsa Kızıldemir, Metin Çadırcı, M. Uryan Arusoğlu, Mustafa Yavuz, Mehmet Büyükfırat, Fatih Yıldız, İl Yönetiminden Mehmet Eriten, Ömer Ercanlar, Hakan Güllüoğlu, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, İş Kur Müdürü Nejdet Karasevda, SGK Müdürü Nurettin Nacar ve çok sayıda davetli Şanlıurfa Lokantacı Köfteci ve Tatlıcılar Esnaf Odası'nı ziyaret ederek, Oda Başkanı Mehmet Kaçak ve üyelerle bir süre görüştü.



Oda Başkanı Kaçak, ziyaretin anısına Bakan Çelik'e üzerine Balıklıgöl ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve kendisinin fotoğraflarının bulunduğu işlemeli bakır tepsi hediye etti.



Bakan Çelik, daha sonra Eyyübiye Mahallesi'nde yeni kurulan, GAP Huzura Doğru Aileler Derneğinin açılışını yaptı.



Bakan Çelik, yaptığı konuşmada söz konusu derneğin, ailelerin parçalanmasını engellemek ve bu yönde oluşacak sorunların çözümüne yönelik çalışma yapmak olduğunu öğrendiğini belirtti.



GAP Huzura Doğru Aileler Derneği Başkanlığı Hümeyit Bilbay olurken, 2 Belediye Meclis Üyesi, 9 Muhtar, 3 bayan ve 2 esnaftan oluşuyor.



FOTOĞRAFLAR GELECEK

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.