banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Çelik, Merkez ile ve Gençlik Kolları ile bir araya geldi

Çelik, Merkez ile ve Gençlik Kolları ile bir araya geldi

 

BAKAN ÇELİK MERKEZ İLÇE TEŞKİLATI İLE BİR ARAYA GELDİ

Devlet Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Faruk Çelik AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi.

Şanlıurfa DSİ XV. Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya katılan Devlet Bakanı Faruk Çelik; “Teşkilat üyelerin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Teşkilattan gelen biri olarak siyasi arenadaki tecrübelerini aktaran Bakan Çelik; “AK Parti iktidarı olarak istikrar ve özgürlükleri getirdik” dedi.

Toplantı ile ilgili bir konuşma yapan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ise Bakan Çelik’in Şanlıurfa da bulunmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek gerek önceki genel seçimler gerekse referandumda yapmış oldukları çalışmalardan büyük tecrübe edindiklerini ifade ederek bu seçimlerde daha iyi bir performans sergileyeceklerini ifade etti.

Yaklaşık 2 saat süren, soruların sorulduğu görüşlerin belirtildiği toplantı, Bakan Çelik’in onura verilen yemeğe katılmak üzere ayrılmasıyla son buldu.

Toplantıya AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı tamamı hazır bulunurken, Şanlıurfa AK Parti Milletvekili adayları da katıldılar.

 

BAKAN ÇELİK, GENÇLİK KOLLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı ve Devlet Bakanı Faruk Çelik Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri yemekli bir toplantı düzenledi.

Polisevi’nde bir araya gelen Bakan Faruk Çelik, “Gençliğin önemini en iyi bilen bir lidere sahibiz” dedi.

Şanlıurfa’nın çok genç bir nüfusa sahip olduğunu belirten Bakan Çelik,; “Bu gücü harekete geçirip sinerji oluşturmalıyız” dedi.

Gençlik Kolları Başkan vekili Vehbi Beyaz; “Bakanımız Faruk Çelik’in biz gençlere verdiği önemden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.