banner2
Öne Çıkanlar Akçakale Urfa ilçe Mehmet Begit Firkan Tüysüz Şehir Stadyumu

Çelik; Asrın seçimi

Devlet Bakanı ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Faruk Çelik Çuhreşi (Karaca) köyüne geçerek burada bulunan kalabalıkla sohbet ederek; “Asrın seçimine sayılı günler kaldı” dedi.

 

Bozova Belediye Başkanı Hasan .arusoğlu, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, yardımcıları, Uryan Arusoğlu, Mehmet Büyükfırat, Merkez İlçe Başkanı Mustaf Zahit, Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ ve bir grup partilinin katıldığı Çuhreşi köyünde çevre köylerlen 10 muhtar ve yaklaşık 400 kişilik grupla sohbet eden Bakan Çelik, Bu asrın seçimidir. Millet ilk kez tarihinde mührü eline alacak. Sivil anayasanını yapacak” dedi. Sohbetin ardından Şanlıurfa’ya geçen heyet, Hadidiler Derneğine geçti. Burada dernek Başkanı Sait Koyuncu ve dernek yöneticileri ile Hadidiler tarafından karşılandılar. Buradaki akşam yemekli toplantının ardından Mirdesiler derneğine geçti. Böylece yoğun bir günün ardından Bakan Çelik Plisevine istirahata çekildi.

www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.