banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Ağdaş müzik Ceyhanspor Kırsal Argıncık Mahallesi Caner Koca

Celalettin Güvenç Hilvan köylerini fethetti

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, beraberinde AK Parti İl Başkan Vekili Erkan Sözen, Yönetim Kurulu üyesi Cemil Çadak, İl SKM temsilcisi Mehmet Kaya, Hilvan Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Aslan Ali Bayık, AK Parti İçe Başkanı Hanif Düzme, Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Ali Baylan ve Sabri İzol, İlçe Kadın Kollarından Sultan Can, Gençlik Kollarından Ali Doğruyol ile Hilvan ilçesine bağlı Çakmak, Yakınyurt, Söğütlü, Kavalık, Kovancı köy ve bağlı mezralarını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti, seçimlerde destek olmalarını istedi.

Her gittiği yerde coşkulu bir şekilde karşılanan Güvenç, göreve geldikten sonra köylerimizi daha yaşanılır hale getireceklerini ve problemlerin tamamını çözeceklerini söyledi.

AK Partinin tecrübeli Belediyelerinden de faydalanacağız

Köylerde vatandaşlara seslenen AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, AK Partinin tecrübeli Belediyelerinden de faydalanarak, hükümetimizin de desteğiyle bu köylerimizin ve mezralarımızın tamamen alt yapı sorunlarını çözeceklerini belirterek, “Allah izin verirde göreve gelirsek, AK Partinin tecrübeli Belediyelerinden de faydalanarak, hükümetimizin de desteğiyleBin 159 köyümüz ve bunlara bağlı Bin 500 mezramızın tamamen alt yapı sorunlarını çözeceğiz. Başladığımız yerden 1 Nisan’dan itibaren Allah’ın izniyle hızlanarak gideceğiz. Bunun için 2 şeye ihtiyacımız var. Birincisi 30 Mart’ta bize devam deyin, ikincisi de dua edin” dedi.

Hilvan’a Ta’ziye Evi

Akşam saatlerinde Şanlıurfa’ya dönüşte de Hilvan Ta’ziye Evinin açılışını yapan Celalettin Güvenç, “Sabahtan beri Hilvan’ın köylerini geziyoruz. Sizlerden gördüğümüz sıcak ilgi bütün bu yorgunluğumuzu bize unutturuyor. İnşaallah Hilvan Belediyemizle beraber bütün köylerimizi yaşanabilir hale getireceğiz. Allah’a şükür biz aşkla, şevkle, imanla, inançla bunun mücadelesini veriyoruz. Bildiğiniz gibi 3 bin 500 Km köy yolu yaptık. Köylerimizin içerisine parke taşı döşemeye başladık. 400 tane kuyu kazdık, hemen gitmediğimiz ilçe kalmadı. Şu an için Allah’a şükür 100’ün üzerinde köyümüze parke taşı yapıyoruz. Köylülerimizin buna layık olduğuna gönülden inanıyoruz. Bizim Başbakanımız devletin iki yakasını daha yeni yeni bir araya getirirken 2005 yılında köylere yol, su, kanalizasyon kaynakları ayırmaya başladı. O günden beri 48 katrilyon lira köy için harcadık. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa paraları Valilerin eline değil Kaymakamların emrine gönderdi ve köylere su, yol, kanalizasyon yapılıyor. O günden beri çalıştık, çabaladık, çabalayacağız” diyerek artek herkesin Türkiye’de neler olduğunu çok iyi takip ettiklerini, nereden nereye geldiğimizi ve ülkesini, milletini seven bir Başbakanımız olduğunu çok iyi bildiklerini uzun uzun anlattı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.