banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Türkiye Sanlıurfa Haber

Çamlıdere Bakan Çelik'i bağrına bastı

Devlet Bakanı ve Şanlıurfa AK Parti Milletvekili adayı Faruk Çelik, Çamlıdere köyünde çamlıderelilere “Bundan sonra vekillerde 15 günde bir gelmesinde göreyim” diyerek hizmetten başka hiçbir yola girmeyeceklerinin mesajını kalabalık Çamlıdere halkına verdi.

Devlet Bakanı Faruk Çelik, seçim çalışmaları kapsamında merkeze bağlı Çamlıdere köyünde Muhtar Veysel Kaya’nın katkılarıyla imece usulu ile yapılan çok amaçlı salonun açılışına katılarak, burada toplanan vatandaşlara hitap etti.

CHP, MHP ve BDP’nin meydanlarda yeni demokrasi söylemlerini kullanmasını da sert dille eleştiren Bakan Çelik, şunları kaydetti: “Türkiye’nin değişimi, dönüşümü, Türkiye’nin kalkınması, güçlenmesi, Türkiye’de kardeşliğin, birliğin, dirliğin güçlenmesi için Anayasanın değişmesine inanan insanlarsınız. Anayasa, biliyorsunuz ara rejim dönemlerinde yapıldı ve bu Anayasa, Türkiye’ye dar geliyor, Çamlıdere halkına dar geliyor, Şanlıurfalı’ya dar geliyor. Bu anayasa madem milletin anayasası, millet tarafından yapılmalıdır. Millet tarafından yapılacak Anayasayla ilgili bütün muhalefet partileri, CHP’ye bakıyorum ’Anayasa değişecek’ diyor bilboardlarda, MHP’ye bakıyorum ’Anayasa değişecek’ diyor seçim bildirgesinde. BDP’ye bakıyorum o da bilboardlara yazmış ’demokratik bir anayasa’ diyor. Bunlara inanıyor mu Çamlıdere halkı? Yaa bunlara nasıl inanacaksınız. Anayasa değişikliğini getirdik, Mecliste önüne koyduk. Dilediğiniz yeri değiştirelim, beraber yapalım, beraber çözelim... CHP de kaçtı, MHP de kaçtı, BDP de kaçtı. Onun için bunlar, meydanda söyleyip, Ankara’da başka şey yapanlardır. Yani iki yüzlü siyasetçidirler bunlar. Ondan dolayı sizlerden bunları iyi ayırt etmenizi istirham ediyorum. Siyaset başka bir şeydir, politika başka bir şeydir. Politikacı Çamlıdere meydanında söylediğini Ankara’da inkar eden adamdır ama siyasetçi, Tayyip Erdoğan’ın, AK Parti’nin kadrolarının, düşüncesi, felsefesi; adam gibi burada söylediğini TBMM kürsüsünde haykırmaktır, adam gibi adam olmaktır, tek yüzlü olmaktır” diyerek sözlerini bitirdi.

Devlet Bakanı Faruk Çelik, AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez ve bazı milletvekili adaylarıyla birlikte, seçim bürosuna geçerek Çamlıdere Muhtarı Veysel Kaya’nın açtırdığı bürada çevre köylerin muhtarları ile mini bir toplantı düzenledi.

Büroya AK Parti Eski İl Başkan Yardımcısı ve Milletvekili aday adayı Fevzi Demirkol’un büyük bir pankartının asılı olduğu gözlendi.

Devlet Bakanı Faruk Çelik, AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez ve bazı milletvekili adaylarıyla birlikte, daha sonra kent merkezine dönerek, Şehitlik Çamlık’ta işadamı Arif Önkol’un çocuklarının sünnet törenine katıldı.

 

İŞTE ÇAMLIDER HABER VİDEOSU!

 

 


Çamlıdere, Faruk Çelik balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.