banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Sanlıurfa Haberleri

Büyükşehir Belediyesinin Kentsel Dönüşümde Büyük Adımı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi web sitesinde yer alan Mayıs 2014 meclis kararlarının 38 ve 39 maddelerinde; Konut, ticaret ve rekreasyon alanları oluşturmak için Şanlıurfa İli Haliliye İlçesi Yenişehir Mah. sınırları içerisinde (300 Evler Bölgesinin) ve Yenişehir, Sırrın, Karaköprü Mah. sınırları içerisinde (ŞUSKİ Genel Müdürlüğü alanı ve Çevresinin) Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanları ilan edildi.

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hızlı başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi şehrin gelişim alanlarına yönelerek, gerçekleştirecekleri 763 projenin ön hazırlıklarına başladı.

Seçimin bu yana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları, Şube Müdürleri, Belediyeye bağlı şirket yönetim kurullarını, Büyükşehir Meclis Komisyonlarını, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ve bağlı ilçe koordinatörlükleri yapısal oluşturulmasının ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ilk iş olarak,  2. Meclis toplantısında alınan kentsel dönüşüm kararlarıyla Şanlıurfa’nın çehresini değiştirmeye yönelik çalışmalarına başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.