banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Burhan Kuzu’dan Başkan Eğilmez’e ziyaret
Günümüz Türkiye'si Anayasa yapmaya hazır mı? adlı çalıştaya katılmak üzere Şanlıurfa’ya gelen TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Burhan Kuzu, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek bir süre Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar ve İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’le görüş alış verişinde bulundu.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, bizi ziyaret etti. Kendilerinden Yeni Anayasa çalışmaları hakkında bilgi aldık. Türkiye’ye bu elbise dar geliyor. Halkın en çok temsil edildiği bu meclisten sivil bir Anayasa çıkacağından eminiz” dedi.

 

Yeni anayasa çalışmalarında TBMM olarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Burhan Kuzu; “Tam demokrasi için yeni ve sivil bir anayasanın şart olduğunu belirttik ve bu anlamda bir çalışma başlattık. Türkiye’de ilk kez olarak sivil bir anayasa çıkacak. Tüm kesimlerin katılımı ile özgürlükçü bir anayasa hazırlıyoruz” diyerek Sivil Toplum Kuruluşların da görüşlerini dikkate aldıklarını ve katkılarını beklediklerini sözlerine ekledi.



İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve Milletvekili Kasım Gülpınar tarafından, Burhan Kuzu’ya günün anısına gümüş işlemeli fincan takımını hediye edildi.



Prof. Dr. Burhan Kuzu, Milletvekili Kasım Gülpınar, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İl Başkan Yardımcıları ile birlikte Şanlıurfa’nın tarihi mekanlarını gezdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.