banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Bülent Arınç'tan Gezi Parkı Açıklaması Geldi
Bu ülkeyi 29 Ekim 1923'te hepimiz birlikte kurtuk 76 milyon kişi bu ülkenin hakimidir. Türkiye'nin en büyük zengn,liği farjklılıkları hoşgörü içinde yaşıyor olamsıdır. Kurulduğumuz andan itibaren herkese aynı mesafede durduk.


ŞİDDET, NEFRET, ÖFKE YÖNTEM OLMAMALI
 
 
Yaşam tarzları büzüm için değerli ve hasastır. Yaşam tarzımız sebebi ile büyük sıkjntılar çekmiş bir kadro olarak, kimsenin yaşam tarzına müdahale etmedik. Biz, bize oy vermeyenlerinde taleplerine saygı duyuyoruz. Herkes bize oy vermek zorunda değil. Şiddet, öfke ve nefret bir yöntem olmasın. Bunun dışında her türlü tepkiye açığız.

ABDULLAH CÖMERT'E RAHMET
 
Çevre hassasiyeti ile başlayan olaylar şiddete dönüşmüştür. Vatandaşlarımızın masum istekleri bazı marjinal gruplar tarafından  kullanulmaktadır. Çok sayıda polis ve göstericileri yaralandı. Maalesef Hatay'da Abdullah Cömert isimli kardeşimiz hayatını kaybetti. Allah'tan ona rahmet diliyorum. Bu olay da başka yönlere çekildi ve provoke edilmeye çalıştı. Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı, yapılan otopsi raporunda ateşli bir silahla hayatını katybetmediğini açıkladı.


KENDİMİZİ HESABA ÇEKERİZ
 
Kaldırımları şökmek, otobüsleri parçalamak, kamu mallarına zarar vermerk bu ülkeye zarar vermektir. Uluslararası basının olağanüstü ilgisi, Türkiye'nin altın yılına zarar vermektedir. 90 yıldır Türkiye'nin kazandığı şeylerin böyle harap edilmemesi gerekir. Biz herkesin hükümetiyiz. Bu talepleri dikkate alıyoruz, kendimizi hesaba çekeriz ve çekiyoruz. Siyasi partilerinde bu konuda aklı selim davranmaları gerekiyor. MHP'den olayların başlamasından itibaren gösterdiği tutumdan ötürü tebrik ediyoruz. 
 

GÖZALTINA ALINANLAR BIRAKILDI

Gözalrtına çok sayıda kişi alınmadı, alınanlar ise 1 saat sonra serbest kalıyorlar. Sadece olay yerinden uzaklaştırılmak için gözaltına alınmıştır. Fiili saldırıda bulunanlar göz altına alındı. Büyük bir kısmı serbest bırakıldı. Çok bir kısmı tutuluyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.