banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor Gabon

Bülent Arınç Numan Kurtulmuş'u Övdü

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Başbakan Erdoğan'ın Has Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'a AK Parti çatısı altında siyaset yapma davetini değerlendirdi. Buluşmayı "önemli bir görüşme" olarak niteleyen Arınç, Numan Kurtulmuş'u övdü.

Arınç, şöyle konuştu:

"Aynı dönemde birlikte siyaset yaptık. Refah ve Fazilet Partisi'nde milletvekiliyken Kurtulmuş da MYK üyesi ve İstanbul İl Başkanı'ydı. Fevkalade iyi yetişmiş, birikimli bir arkadaşımızdır. HAS Parti'de siyaset yapan pekçok arkadaşımızı şahsen tanıyorum. Onların da ülkemiz için faydalı, yararlı hizmetler yapabileceğini düşünüyorum. Eğer olumlu bir karar alırlar da AK Parti ile birleşmek isterlerse bunun AK Partimiz için de HAS Parti için de ülkemizin siyasetine yapacağı olumlu, pozitif katkı bakımından çok faydalı olacağını düşünürüm. Kurtulmuş bilim adamı olmasının yanısıra geçmişten bugüne siyasetini ilkeli, dürüst, kararlı yapan insandır, beğendiğimiz hususiyetleri vardır. O ve arkadaşları AK Parti'de bulunurlarsa siyaset yapma imkanı olursa pozitif katkı sağlayacaklarını düşünüyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.