banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Sanlıurfa Haberleri Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

BİRECİK SAADET’TEN GENÇ ADAY; HÜSEYİN ÖZGENÇ

Saadet Partisi 2014 yerel seçimleri öncesi 81 il, 919 ilçe ve 394 beldenin tamamında adaylarını belirleyerek seçime yüzde 100 hazırlanan tek parti olurken. Birecik belediye başkan adaylığına 30 yaşındaki milli görüş’ ün çeşitli kademelerinde görev alan son olarak SAADET PARTİSİ ilçe gençlik kolları başkanlığını yürüten Hüseyin ÖZGENǒ İ Birecik belediye başkanlığına aday gösterdi.

 

Otuz Mart yerel seçimlerinde SAADET PARTİSİNDEN aday gösterilen ÖZGENÇ.” Bütün seçimler önemli olduğu gibi yerel seçimlerin son derece önemli, Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın dediği gibi“Milli Görüş’ün tek temsilcisi Saadet Partisi’dir. Saadet Partisi son imtihanını da kazananların partisidir. Bundan sonra aldanmayacağız, aldatılmayacağız ki, hedefe ulaşılsın” sözlerini hatırlatarak, seçimlere odaklandıklarını ve gayretli çalışmaları sonrası kazananın Saadet Partisi olacağını. Saadet Partisi kazanınca Birecik kazanacaktır”  dedi.

Bundan sonra gece gündüz demeden milletimize gerçekleri ve hizmet anlayışımızı anlatacağız. Milletimiz bu seçimde üzerine düşen görevi yerine getirecek ve mahalli idarelerde Allah’ın izniyle Milli Görüş’ü yeniden iktidar yapacaktır” şeklinde konuştu.

Soyadı gibi kendiside Genç olan SAADET PARTİSİ Birecik belediye başkan aday Hüseyin ÖZGENÇ 1983 Birecik doğumlu, Birecik İmam Hatip lisesinden mezun ve evli iki çocuk babası

 

Mehmet DEMİRTAŞ/ BİRECİK

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.