banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Birecik İlçe Başkan Yardımcısı Demir, Ankara'ya Rabia ile damgasını vurdu

Mısır'daki darbecilerin katliamı sonrası sembol haline gelen Rabia Selamı çığ gibi büyüyor. AK Parti Genel Merkezinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğanbaşkanlığında yapılan genişletilmiş il Başkanları toplantısına Şanlıurfa damgasını vurdu.

AK Parti il Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz ve Gençlik kolları Başkanı Osman Uludağ'ın  katıldığı genişletilmiş il Başkanları toplantısındaBirecik ilçe Başkan Yardımcısı Ömer Demir Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan plaket aldı. Birecik ilçesinde düzenlenensiyaset akademisini organize eden ve bu organizasyonda üstün başarı gösteren Ömer Demir Ak Parti Ar-Ge Başkanlığı tarafından ödüllendirildi. Ömer Demir'in ödülünü Başbakan Erdoğan verdi. Erdoğan'dan ödülünü alan Demir'in yaptığı Rabia işareti salonda bulunanlar tarafından ayakta alkışlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.