banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Binici Polisi Darp Etti

Şanlıurfa valiliğinden yapılan açıklamada; "24. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleştirilmesi ve sandıkların güvenliğinin sağlanması amacıyla Valiliğimizce alınan tedbirler kapsamında il genelinde kolluk kuvvetleri görevlendirilmiştir.

Bu gün saat 08.30 sıralarında İlimiz Suruç ilçesi Boztepe köyü (1140) numaralı sandıkta görevli üzerlerinde polis yeleği bulunan Polis Memurları Hasan ATA ve Hüseyin UMDU, sandık başkanına herhangi bir sorun olup olmadığına dair tutanak imzalattırdıkları esnada 23. Dönem Şanlıurfa Milletvekili ve 24. Dönem bağımsız Şanlıurfa Milletvekili adayı İbrahim BİNİCİ bahse konu sandık bölgesine gelerek, görevli polis memurlarına sinkaflı kelimeler kullanarak ve her iki memuru darp ederek olay yerinden ayrılmıştır.

Olayla ilgili İlçe Seçim Kuruluna gerekli bilgi verilerek, adli tahkikata başlanılmıştır"
denildi.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.