banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Türkiye Sanlıurfa Haber

Bilboard ihalesi yeniden yapılacak
Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, Gıda Bankası ve Mikro Kredi Projesinin yürütülmesinde büyük rol oynayan “Şanlıurfa İşsizlik ve Yoksullukla Mücadele Derneği’ne nakdi yardım yapılması” talebi AK Parti Grubunun isteği üzerine “hukuki görüş alınması” gerekçesiyle daha sonraki toplantılara bırakıldı.

“Kent Mobilyaları İhalesinin Yapılması” başlıklı gündem maddesi ise mecliste bugün oylamaya sunuldu. Oylama sonucunda Belediye Encümenine yetki veren meclis üyeleri, ihalenin 5 yıllık süreyle yenilenmesine karar verdi.
İmar komisyonuna havale edilecek dosyalar ve imar komisyonu raporlarını (İmar Tadilatları) içeren dosyaların bir kısmının görüşüldüğü toplantıya yarın tekrar toplanmak üzere ara verildi.
Şanlıurfa Belediye Meclisi Mart Ayı 3. Birleşim Toplantısı, 7 Mart 2012 Çarşamba Günü(Yarın)Saat 14’te Yapılacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.