banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Haliliye Türkiye Sanlıurfa Haber

Beyazgül; “AK Partiyi 1. Parti yapın”

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, seçim çalışmaları kapsamında yapılan çalışmalara destek olmak düşüncesiyle Haliliye İlçe Başkanlığınca düzenlenen Mahalle Toplantısına katılarak vatandaşlardan AK Partiye destek olmalarını ve seçimde oy verip 1. Parti yapmalarını istedi. İl Başkanı Beyazgül’e, İl Başkan Yardımcılarından Mehmet Ali Kurt, Bahattin Yıldız, Hacı yaygın ve Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat da eşlik ettiler.

Aralarında Mahalle muhtarlarının da bulunduğu Mahalle toplantısında konuşan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “AK Parti 13 yıldır ülkemize, milletimize, Şanlıurfa’mıza ve yurdumuzun en ücra köşesine kadar hizmet götürmüştür ve hizmet etmeye de devam ediyoruz. Zaten Cumhurbaşkanımızdan Başbakanımıza ve Milletvekillerimizden bütün teşkilatlarımıza kadar herkes milletimizin hizmetkarlarıdır. Bizler sizlere hizmet için varız. Sizlerin de bildiği gibi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da, başbakanımız Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu da Şanlıurfa’mızı çok seviyorlar. Çok değer veriyorlar. Bizlerde her seçimde onlara layık olduğumuzu gösteriyor ve oy veriyoruz. Bu seçimde de AK Partiye oy verip 1. Parti yapacağınıza inanıyorum” dedi.

Mahalle Muhtarları ve bazı vatandaşlarda, her seçimde olduğu gibi bu seçimde de oylarını AK Partiye vereceklerini, mahallelerinin basit de olsa bazı sorunlarının bir an evvel giderilmesini istediklerini belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.