banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Belediye Başkanı Pınarbaşı vatandaşın iftar sofrasına konuk oldu

Ramazan ayında yapmış olduğu faaliyetlere hız kesmeden devam eden başkan PINARBAŞI geçimini tablacılık yaparak kazanan, yedi aydır lösemi olduğu için tedavi gören Hoca Şerif mahallesi sakinlerinden Cuma KONIR’U geçmiş olsunu dilekleri iletip iftar sofrasına konuk oldu.

Ziyaret etkinliği başkan Av. M. Faruk PINARBAŞI, belediye başkan yardımcısı M. Şerif YÜCEL, zabıta komiseri Sıtkı YILMAZER ve Hoca Şerif mahallesi muhtarı Sıtkı ÇETİN katıldı.

İftar yemeği öncesi kısa bir açıklama yapan başkan PINARBAŞI şunları söyledi.” Rahmet bereket ayı ramazandayız, rabbim her yıl bu zamanlar ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin. Ramazan demek paylaşmak demek onun için Cuma kardeşimizin iftar sofrasına konuk olup geçmiş olsun dileklerimizi iletip beraberce iftarımız açıp paylaşma sevincini yaşayıp kardeşimize moral vermek. Bu vesileyle tüm halkımızın mübarek ramazanını kutlar sağlıklı uzun ömür dilerim “dedi

Açıklamanın ardından iftar saatini gelmesiyle oruçlar açıldı. Yenilen iftar yemeğinden sonra dualar edildi ve mahalle sakinlerleriyle sohbet edip sorunlarını dinledi. İftar ziyaretini tamamlayıp yanındakilerle birlikte Hoca Şerif mahallesinden ayrıldı.

Mehmet Demirtaş /BİRECİK

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.