banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Mardin Haliliye Emir Preldzic 4

Belediye Balıklıgölde neler yapıyor?

Şanlıurfa belediyesi daha önce Başhekim İzzet Korkmaz’ın Balıklıgöl Devlet Hastanesi için Bayındırlık bakanından istediği araziyi kendisi de istemiş ve mahkeme sürecini beklemeden tel örgü ile örüp molozlarla kapatmıştı.

 

Balıklıgöl Devlet Hastanesi ile Karayolları arasında bulunan, hastaneye gelen hastaların araçlarını park ettiği araziyi Başhekim Dr. İzzet Korkmaz Karayolları Genel Müdürlüğünden resmi yazı ile istedi.

Aynı isteği Şanlıurfa Belediyesi de yaptı. Her iki tarafta araziyi almak için davalık oldular.

 

Aradan geçen süreden sonra İzzet Korkmaz Milletvekili adayı olmak için Başhekimlikten istifa etti.

 

Balıklıgöl Devlet Hastanesine Dr. Şahin Yaztürk atanınca Şanlıurfa belediyesi daha önce molozlarla kapattığı alanı açmaya başladı.

 

ŞİMDİ KAMUOYU BU SORULARIN CEVABINI MERAK EDİYOR?

1 – Bu arazi devletin arazisi ve hem Şanlıurfa Belediyesi hem de Balıklıgöl Devlet Hastanesi kamu hizmeti gören iki kurum. Neden restleştiler?

 

2 – Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İzzet Korkmaz istediği bir çalışmayı engellemek için “Halkın parası” olan belediyenin imkanlarını kullanarak o alan molozlarla doldurulup etrafı telle çevrildi mi, yoksa kendi ceplerinden mi yaptırdılar bunu?

 

3 – Eğer kişiye İzzet Korkmaz’a öyle Şahin Yaztürk’e böyle bir muamele yapıldıysa “Tüyü bitmemiş yetimin hakkını” Belediye başkanı mı öder, kurum müdürleri mi?

 

4 – Mahkemelik bir süreç olduysa kamuoyuna neden açıklanmıyor?

 

5 – soruların cevabı gelirse kamuoyunu bilgilendiren açıklamayı değerlendiririz..

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.