banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Belediye, Aşiretlerin Değil Bütün Şanlıurfalının Olacak

Belediyemiz onun, bunun, şu aşiretin, bu aşiretin değil; Topdağlının, 1 milyon 800 bin Şanlıurfalınınbelediyesi olacak” dedi.
Seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdüren AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, Topdağı ve Yakubiye Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
Burada vatandaşlara hitap eden Celalettin Güvenç, 30 Mart 2014 seçimlerinin önemine değinerek,  “Yeni ve Büyük Türkiye’nin istiklal mücadelesidir. Şanlıurfa’dan bütün dünyaya diyeceğiz ki; ‘ Biz buradayız, artık bu topraklarda bu işlere, birbirimizi kırdırmaya izin vermeyeceğiz. Bu coğrafya da çalışıp çabalayacak; bir olacağız, kardeş olacağız.Allah’ın izni ile demokratik bir ülkede çocuklarımız dünya lideri bir ülkede mutlu yaşayacaklar. Çektiğimiz acıları, bizden sonraki nesiller çekmeyecek. Yüzleri gülen, demokrat, lider bir ülkenin çocukları olacak. 30 Mart seçimleri bu anlamda çok büyük bir öneme sahiptir. 30 Martta bu kutlu yürüyüşe devam diyeceğiz” dedi.
‘Ayrılık, Gayrılık Bitti’
AK Parti’nin fakir ve fukaranın umudu olduğunun altını çizen Celalettin Güvenç, 12 yıllık süreçte milletin yüzünün güldüğü, devletin kapılarının vatandaşlara açıldığını belirterek, “Ayrılık ve gayrılık bitti. Bu Ülkenin Başbakanı dedi ki; ‘Millete hizmetkârlık var, efendilik yok. Akıllı olalım, sağduyu sahibi olalım, basiretli olalım, birbirimiz anlayalım, birbirimizi sevelim, bizim meselemiz; fukaralığı yenmek, demokrasiyi getirmek, helalleşmek ve kucaklaşmaktır.’ Başbakanımız bunu Ankara’da da, batıda da doğuda da söyledi.  2002 yılında maaş ödemekte zorlanan bu devlet; 12 yılda bu yolları, konutları, havaalanlarını yaptı. Şehirlerimizi baştan aşağı değiştirmeye çalıştı. İnşallah 30 Mart seçimlerinden sonra Şanlıurfa’mız, Topdağı’mızhizmetlerden daha çok pay alacak. Buraların tamamını elden geçireceğiz. Sizlerle oturup konuşacağız. Yönetim anlayışımız halka, halkı kucaklamaya, istişareye dayanır. Belediyemiz onun, bunun, şu aşiretin, bu aşiretin değil; Topdağlının, Şanlıurfalının belediyesi olacak” diyerek konuşmasını sürdürdü.
‘Milletten başka hiç kimsemiz yok’
‘Bütün yaratılanı aynı gözle görmeyen asidir’ diyerek konuşmasını sürdüren Güvenç; “Mazlum hakkını alana kadar haklıdır, en güçlüdür, başımızın üstünde yeri vardır. Bu zihinsel devrime herkes dikkat etmeli Türkiye’de bu bir demokrasi devrimidir. Tayyip Erdoğan’ın yaptığı bir hak hareketidir, halka dayanmadır, halkın iradesinin öne çıkarılmasıdır. Bunu size dayanarak, bağlanarak daha da ileriye taşıyacağız. Milletten başka, sizden başka hiç kimsemiz yok. Kendimizi millete emanet ettik” dedi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin kimsesizlerin, herkesin; halkın belediyesi olacağını dile getiren Celalettin Güvenç, “Bizim hedefimiz tüm insanlarımızın yüzünün gülmesi, yokluğun ve yoksulluğun geri dönmemek üzere bitmesidir” dedi.
Mahalle sakinlerine seslenişin ardından İbo Show Kıraathanesine geçen Celalettin Güvenç, burada kendisine İbrahim Tatlıses’in karakalem çalışma portresi verildi. Kıraathane de vatandaşlara seçim süreciyle ilgili bilgiler aktaran Celalettin Güvenç, burada projelerle ilgili soruları cevaplandırdı.
Mağaralar Turizme Kazandırılacak
Bir vatandaştan mağaralarla ilgili bir sorunun yansıtılması üzerine açıklama yapan Celalettin Güvenç, buralarda incelemelerde bulunduklarını ve neticesinde Organize Besi Bölgesinin açılmasıyla mağaraların taşınacağını belirterek, mağaraları da turizme kazandıracaklarını anlattı.
Eyyübiye ilçesinde park ve bahçe sorununun dile getirilmesi üzerine Celalettin Güvenç, “Üç yıl içerisinde buralarda gözle görülebilir bir değişiklik görmezseniz kahve kahve dolaşıp sizlerden özür dileyeceğiz. Hükümetimizin desteğiyle, Başbakanımızın bize vereceği özel destekle; parklar, caddelerin düzenlenmesi, imar sorunun giderilmesi daha yaşanabilir kent için çalışacağız” dedi.
AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Eyyübiye ilçe sakinlerine seslenerek, “Kutlu bir yola çıktık. Bu günde bu yolculuğumuzun çok önemli bir durağındayız. 30 Mart 2014 yerel seçimlerine doğru gitmekteyiz. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızla birlikte tüm teşkilatımızla kutlu bir yolculuğa çıktık. İnancımız odur ki; zaferle bunu neticelendireceğiz” dedi.
AK Parti Eyyübiyeİlçe Başkanı Süleyman Elgünde birlik ve beraberlik mesajı vererek, Topdağı ve Yakubiye Mahalle sakinleriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Toplantıyı düzenleyen Topdağı Mahalle Muhtarı Bilal Tekatlı ise “Büyükşehir Belediye Başkan Adayımıza gereken desteği hep birlikte vereceğiz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.