Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_fqv9ueaqjh2tjulom3r8kptpm7, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
BBP Başkanı Yalçın Topçu istifa etti haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

BBP Başkanı Yalçın Topçu istifa etti

Milletvekili Genel seçimlerinde sonuçların yaklaşık olarak netleşmesinin ardından seçim yenilgisini kabul eden bir genel başkan partisindeki görevinden istifa etti.

 

Yalçın Topçu partisinin wep sayfasında yaptığı açıklamada; Kurucu Genel Başkanımız Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun siyasi emaneti olarak gördüğümüz Büyük Birlik Partisi’ni, üzerinde hiçbir hesap yapılmasına müsaade etmeden milletle buluşturduk” dedi.  

 

YALÇIN TOPÇU: DEMOKRASİLERDE MİLLETİN İRADESİNİN ÜSTÜNE SÖYLENECEK SÖZ YOKTUR.

 

Seçim sonuçları neticesi ortaya çıkan mevcut başarısızlığı kendi üzerime alıyor ve Rahmetli Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun şahadetinden bu yana yürütmekte olduğum BBP Genel Başkanlığı görevini bırakıyorum.

 

Seçim sürecinde olağanüstü bir çaba gösterip, büyük fedakârlıklar yapan partimizin MKYK Üyelerine, milletvekili adaylarına, il başkanlarına, ilçe başkanlarına, belde başkanlarına, mahalle ve köy temsilcilerine, üyelerine, gönüldaşlarımıza ve tabi ki Alperenlere şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum.

 

Partimizin yetkili kurulları ( Başkanlık Divanı ve MKYK) 15 Haziran 2011 tarihinde toplanarak bundan sonraki süreci tayin edecektir” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.