Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_i0i7lhre0ofg0a5um6vdip67j4, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Baykal, o videoya ne dedi kararı ne? haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Baykal, o videoya ne dedi kararı ne?

Evinden çıkmayan Baykal, olayı partisinin dindarlarla kaynaşmasına bağladı, 'istifa' söylentisi için şunları söyledi:

İnternette yayımlanan gizli çekimle ilgili merakla açıklama yapması beklenen CHP lideri Deniz Baykal, söz konusu görüntülerin düzmece olduğunu ve istifa etmeyeceğini söyledi.

CHP'nin inançlı kesimlere el uzattığı bir dönemde kasedin ortaya çıkarılmasının tesadüf olamayacağına dikkat çeken Baykal, İnternethaber yazarı Adnan Berk Okan'a yaptığı açıklamada, "Yıllardır sürdürdükleri yalanın ortaya çıkmasından, CHP'nin halkımızın her türlü dini inancına ve yaşam tarzına saygılı olduğunun anlaşılmasından korktular." diye konuştu.

"İSTİFAMI BEKLEMESİNLER"
"İstifa etmemi bekleyenler varsa boşuna ümitlenmesinler" diye konuşan CHP Lideri Baykal, şunları kaydetti: "O ahlâksızların istediği de zaten benim istifa etmem değil mi? İstifa edip de onların isteklerini yerine getirmemi bekleyenler varsa boşuna umutlanmasınlar. CHP'nin şu anda tek hedefi var, iktidar olmak. Bu atılan iftiralar da zaten iktidar olacağımız anlaşıldığı içindir."

Kasedi önemsemediğini belirten Baykal, "İftira atanlarla mahkemede hesaplaşacağız" diye de ekledi.

Yazının özgün halini kaynağından okumak için tıklayınz

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.