Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_5r69q8t74cmf5itphi6vlhtia5, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Bayık'tan eğitimcilere ziyaret haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Bayık'tan eğitimcilere ziyaret
Ziyaret ettiği kurumlara ilçede verdikleri hizmetten dolayı teşekkür eden Bayık, ziyaretleri kapsamında gittiği Harran Üniversitesi Hilvan Meslek Yüksekokulu Müdürü Ahmet Oymak’ı makamında ziyaret etti. Okul hakkında bilgi alan Bayık Hilvan’a yeni ve modern bir yüksekokul binasının yapılacağı müjdesini de verdi.



AK parti Hilvan İlçe Başkanı Hanefi Düzme ile birlikte ziyarette bulunduğu Hilvan Meslek Yüksek Okulunun yeni binasının yapımına kısa sürede başlanacağını ve bunun için yer tahsisinin yapıldığını da sözlerine ekledi. Bayık “ İlçe kaymakamımız Sayın Uğur Sezer ile yeni binanın yapımı için birlikte çalıştık. Yaptığımız çalışmalar neticesinde ilçemize yakışır modern bir bina kazandıracağız. Bina yapımı sonrasında şuan büro yönetimi ve sekreterlik ile inşaat programlarının yanında yeni iki bölüm daha açılacak” dedi.



İlçenin sosyal ve ekonomik yönlerine de değinen Bayık “ İlçemizin temel gelir kaynakları tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Büyük gelirin sağlandığı bu iki sektörün gelişmesi amacıyla tarım ve hayvancılıkla ilgili iki yeni bölümün açılma sözünü Harran Üniversitesi Rektörü Sayın i.Halil Mutlu’dan şimdiden aldık. Temennimiz ilçemizin her alanda gelişmesi ve bu gelişim temellerinin akademik ortamlarda atılmasıdır. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.



Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve AK Parti İlçe Başkanı Hanefi Düzme, ziyaret ettikleri Hilvan Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ahmet Oymak’a üzerinde Hilvan’ı temsil eden Karacurun armasının bulunduğu kahve takımını hediye ettiler. Okul Müdürü Ahmet Oymak, duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.
Mustafa Ufak / www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.