banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Bayık, Barğaç Köyünde Sorunları Dinledi

Köylülerin sorunlarını yerinde dinlemek köyün ortak olarak kullanım alanlarındaki eksiklikleri gidermek amacıyla köy gezilerine devam eden Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, vatandaşlarla birebir iletişimin en doğru iletişim olduğunu ifade ederek “ Bize gelemeyene biz gidiyoruz şiarı ile hareket ediyoruz. 2014 yerel seçimlerinden sonra mahalle statüsüne kavuşacak olan köylerimizde ikamet eden vatandaşlarımızın çoğu zaman belediyeye gelip derdini anlatmaya imkânı olmayabiliyor. Fırsat buldukça belediye ekibi olarak biz gidip sorunları yerinde görüyor ve imkanlar dahilinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Şuan köylerimizin çoğunda köy halkınca imece usulü başlatılan cami ve taziye evlerinin yapımları devam ediyor. Çoğu bitme aşamasına gelmiş. Buradaki eksiklikleri gidermek sosyal belediyeciliğin bir görevidir. Bizler de belediye olarak bu görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Netice itibarı ile nerede olursak olalım, nerede yaşıyorsak yaşayalım bu tür yerler her zaman toplumsal olarak bir araya geldiğimiz mekânlardır.

 

Barğaç köyüne yaptığı ziyarette, köy halkını dinleyen Bayık, köyde yapımı tamamlanan taziye evine iki bank hediye etti.

Belediye başkanının kendileri ile ola yakın ilgisinden memnun kalan Barğaç Köyü sakinleri, belediye çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve başarılı bulduklarını belirterek, kendisine başarılar diledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.