banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Başkanlar, Bakanla birlikte esnaf ziyaretindeler

Devlet Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili birinci sıra adayı Faruk Çelik, seçim çalışmalarını kapsamında esnafı gezerek destek istedi. Sabah saat 08:30’da karşısında Bakan Çelik’i gören Akarbaşı, Bedestenler, Kuyumcular Çarşısı, Bıçakçı Pazarı ve Kasaplar Çarşısı esnafı memnuniyetlerini ilettiler.

 

Devlet Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili birinci sıra adayı Faruk Çelik ile beraber İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Eski İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür, İl Başkan Yardımcıları, Erkan Sözen, Metin Çadırcı, Mustafa Tuz, Mehmet Büyükfırat, Ahmet Aslan, Faruk Toptan, Abdülkadir Karacabey, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ile Cengiz İzol ve Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ esnaf ziyaretine katıldılar.

 

AK Partili ekiple birlikte dükkân dükkan esnafla sohbet eden Çelik 12 Haziran'da yapılacak olan milletvekili seçimi için destek istedi. Esnafla tek tek ilgilenen Çelik; “Şanlıurfa'ya geldiğimizden beri, öncelikle ilçelerimizi ziyaret ettik, bazı beldelerimizi ziyaret ettik, bazı köylerimize uğradık. Bu hafta programımızda merkezdeki esnaf ziyaretleri vardı. Şehir içinde esnaf kardeşlerimizi ziyaret ediyoruz, alakanın iyi olduğunu net bir şekilde söyleyebilirim. İnşallah bunlar sandığa da yansıyacak. Sandığa yansımasından ötürü, hizmete de yansıması gerekiyor. Şanlıurfa'da hizmet talepleri yoğun, hem taşrada hem kırsalda hem de merkezde. Şanlıurfa güzel bir tarihi şehir. Bu tarihi şehrin kıymetini bilecek şekilde yoğun bir mesaide çalışmalarımızı sürdürmemiz gerektiğini bize mesaj olarak verdi vatandaşlarımız. Biz de bu mesajı aldık. Son derece güzel bir çarşı ziyareti gerçekleşiyor.

İnşallah biz de onlara layık olacak şekilde hizmetlerimizi 12 Haziran'a kadar sürdüreceğiz. 13 Haziran’da ise şimdikinden daha yoğun bir şekilde hizmete devam edeceğiz. Onlara karşı mahcup olmayacağız inşallah. Şanlıurfa'ya hizmetler yağacak, bunu herkes bilsin” dedi.

 

Önceki AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür’ün de esnaf ziyaretine katılması, 12 Eylül 2010’da yapılan Referandum sürecindeki coşkulu çalışmayı hatırlattı. İki İl başkanının Şanlıurfa’nın Bakanı ile birlikte çalışmalara katılması esnafta büyük memnuniyetle karşılandı.

 

Av. Ahmet Düşünür; “AK Parti Ülkede önemli işler başardı. Bir çok tabuyu yıktı. Türkiye’de tarih yazılırken bizde canlı şahitlik yapıyoruz” dedi.

 

Bilindiği gibi Başkan Av. Yusuf Eğilmez’le beraber AK Parti İl Yönetimin tüm çalışmalarda aktif ve başarılı olması “referandum”da büyük başarı getirmişti.  Av. Düşünür’ün başkanlığında kurulan ekip Şanlıurfa’daki tüm esnafı dükkan dükkan ziyaret etmiş referandumda “EVET” yönünde oy kullanmasını istemişti. Bu etkili çalışma neticesinde Şanlıurfa, Türkiye’de katılım ve ‘evet’ oylamasında 1.ci gelerek Demokrasi Tarihine adını ‘Altın Harflerle’ yazdırmıştı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.