Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_3plnktp8sg7mg421pc7qrduuf5, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Başkan Pınarbaşı AK Partiye geçiyor haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Başkan Pınarbaşı AK Partiye geçiyor

Şanlıurfa'nın Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı ve meclis üyeleri Saadet Partisi'nden istifa ederek AK Parti'ye geçeceklerini açıkladı.

Birecik Belediye Başkanı Pınarbaşı, daha önce 2004 mahalli seçimlerinde Ak Parti'den aday olduklarını, 2009 seçimlerinde ise Saadet Partisi'nden belediye başkanı seçildiğini söyledi. Pınarbaşı, "Şu an iktidar partisi olan AK Parti teşkilatı ile yolumuza devam etmek istiyoruz." dedi.

 

Meclis üyeleri ve Birecik halkından bazıları ile görüşerek bu kararı aldıklarını belirten Pınarbaşı, ilçe adına iktidarla buluşmamızın daha yararlı olacağı kanaatine vardıklarını söyledi.

 Bu arada AK Partinin, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı ve meclis üyelerin AK Partiye geçişlerine onay verdikleri, yakın bir tarihte resmi törenle geçiş yapacakları iddia edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.