banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Başkan Metin Baydilli: hep birlikte tek hedefimiz hizmet

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Ak Parti İlçe Başkanlığı’nda Merkez Mahalle Başkanlarıyla toplantıda bir araya geldi.  Toplantıda Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı M. Salih Saraç ve Karaköprü İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Şerif Uma da Başkan Baydilli’ye eşlik etti.

Mahalle Başkanlarına Karaköprü’de yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Baydilli, yapılacak hizmetler ve taleplerle ilgili istişarelerde bulundu.

Ak Parti’nin mahalle başkanından genel başkana kadar bir bütün olduğunu ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, hep birlikte tek hedeflerinin hizmet olduğunu dile getirdi.

Başkan Baydilli, “Mahalle Başkanlarımız vatandaşın içinde olan, mahallelerindeki sorunları gören gözlerdir. Bu konuda mahalle başkanlarımızla bir araya gelerek sohbet ettik ve istişarelerde bulunduk. Mahallelerimizin belediyeden beklentilerini, taleplerini kendilerinden dinledik ve mahallelerimizdeki çalışmalarımızı anlattık. Toplantıya katılan değerli İl Gençlik Kolları Başkamıza, İlçe Gençlik Kolları Başkanımıza ve Mahalle Başkanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mersavili Musa 6 yıl önce

Baydilli büyük başkan bu defa olmazsa da birdahakine büyük sehir baskani olmalisin. Karizmatik, çaliskan, hayirsever, cesur kisaca " adam gibi adam "

Avatar
Kapakli esnaflari dernegi kanaat onderi 6 yıl önce

Karaköpruyü rahmetli Ahmet Güzel kurdu, Baydilli de şaha kalkırdi

Avatar
Vatandaş 6 yıl önce

Baydilli bundan 20 yıl.sonra C.Başkani olmazsa demedi deyin