Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_28gig4r3s8fj1k4kb9nshndvn5, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Başkan Eğilmez, Merkez ilçeye iftar verdi VİDEO haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Başkan Eğilmez, Merkez ilçeye iftar verdi VİDEO

Şanlıurfa’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte fesh olan Merkez İlçe Yönetimine İl Başkanlığınca verilen iftar yemeğine AK Parti Şanlıurfa İl Koordinatörü Ahmet İnal, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Başkan Yardımcıları Erkan Sözen, İsa Kızıldemir, İl Yönetiminden Süleyman Hışmanoğlu, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ve Yönetimi katıldı.

 

AK Partinin şerefli üyeliği ile hizmet etmeye ve çalışmaya devam edeceğini belirten Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit; “Merkez İlçe olarak İl Başkanlığımızın verdiği iftar programına katıldık. Bilindiği üzere Türkiye’de Şanlıurfa’nında aralarında bulunduğu 13 ilimiz büyükşehir oldu. Yasa gereği Merkez İlçe Başkanlığımız kalktı. On yılı aşkın süredir görevdeyiz. Bir atama, üç kongre toplam 4 dönemdir arkadaşlarımızla birlikte görevi sürdürmekteyiz. Görev süremiz doldu. Bu bir bitiş değil, bir başlangıçtır. Umut ediyoruz yeni kurulan ilçelerimizde de arkadaşlarımız görev alırlar. Ben ve arkadaşlarım görev alalım veya almayalım, bizler hepimiz AK Partinin bünyesinde yine üye olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çünkü mesele memleket meselesi. Önümüzde çok önemli olan yerel seçimler var. Yeni kurulan birimlere hangi arkadaşımız gelirse gelsin hep birlikte memleketimiz için partimiz için çalışacağız. Bize AK Partinin şerefli üyeliği yeter. Biz her zaman her platformda canla başla çalışacağız. Bu gece bizi onurlandıran İl Başkanımıza, İl Koordinatörümüze, Merkez İlçe olarak teşekkür ediyoruz. Bundan sonra partimizde nefer olarak devam edeceğiz” dedi.

Hizmet şuuruyla çalıştıklarını belirten İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Merkez İlçemizin yaptıkları sürprizden dolayı teşekkür ediyorum. Başkanımız Mustafa bey yaklaşık on yıl boyunca Merkez İlçe Başkanı olarak partimize hizmet etti. Bu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. AK Partinin her kademsinde görev alan arkadaşlarımız hizmet şuuruyla çalışmalar yaparlar. Başkanımızla birlikte bundan sonra da çalışmalarımıza aynen devam edeceğiz. Bugüne kadar yaptıkları hizmetten dolayı Başkanımıza ve Yönetim Kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Şanlıurfa gibi bir ilde hem de siyasette uzun süre görev yapmanın bir başarı olduğunun altını çizen Şanlıurfa İl Koordinatörü Ahmet İnal; “Böyle güzide bir mekanda güzide arkadaşlarla manevi bir saatte iftarda buluşmak çok güzel. İl Başkanımızın sürpriz doğum günün kutladık. Siyasi hayatta 11 yıl uzun bir süredir. Mustafa bey ve arkadaşları Türkiye’de belki de bir olarak bu kadar uzun süre görev yaptılar. Kanuni zaruretten dolayı Merkez İlçe Yönetimi istifa etti. Bölgemizde siyaset daha da zordur tabi. Bütün bu zorluklara rağmen Şanlıurfa seçimlerde kayda değer başarılara imza atmıştır. AK Partinin en çok destek aldığı illerimizden biri Şanlıurfa’dır. yeni üç merkez ilçe kuruluyor. Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte Başbakanımızın talimatı ile teşkilatlarımızı kuruyoruz. Merkez İlçe Başkanımıza ve yönetimine yaptıkları hizmetten dolayı teşekkür ediyorum” diyerek İslam coğrafyasında fitneden doğan karışıklıklardan dolayı akan kan ve gözyaşının dinmesi için Müslümanların bilinçlenmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

 

Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’in 38. Doğum günün hazırladığı sürpriz pasta ile kutladı. Sürpriz doğum günü kutlamasından dolayı Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ve yönetimine teşekkür eden Başkan Av. Yusuf Eğilmez; “İlk kez doğum günü kutlamış oldum. Çok teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.