Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_v8q0ihq2jcoonfuq6pgphqvfc1, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Başkan Demirkol; Temizlikte mesai olmaz haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Başkan Demirkol; Temizlikte mesai olmaz

 

Hafta sonu tatili olmasına rağmen Haliliye belediyesi Temizlik İşleri amirleriyle bir araya gelerek neler yapıldığı ve yapılması gerektiği konusunda fikir alış verişinde bulunan Başkan Fevzi Demirkol, “Temizlik öncelikli işimizdir. Çünkü insan ve canlı yaratıkların sağlığı temizliğe bağlıdır. Yine temizlik imandandır. Dinimiz İslam’ın öncelikli emri de temiz olmaktır. Onun için tatil, mesai gözetmeksizin zaman zaman temizlik işleri idari amirlerimizle ve çalışanlarımızla bir araya gelerek şimdiye kadar nelerin nasıl yapıldığı konusunda bilgilendirme yapılmasını, önerilerimizin yapılıp yapılmadığını gözlemleriz. Ayrıca kendilerinin de fikirlerini sorup ilçemizin daha temiz olması ve temizlik konusunda neler yapılmasını konuşur karara bağlarız. Hemşehrilerimiz hiç merak etmesinler. Özellikle temizlik konusunda ‘bizim bölgemiz’ yada ‘bizim belediyenin görev alanı değil’ diyerek işten kaçmayı. Hele önemli olan insanlarımızın sağlığı ise elimizden gelen gayreti ilgili birimleri yada Belediyeleri de uyararak yapmaya gayret ederiz” dedi.

Haliliye Belediyesine yeni bina hazırlıkları
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, çok kısa sürede yeni Belediye binalarının da yapılması yolunda çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, gerekli yeri belirleyip yazışmaları yaptıklarını ve en kısa sürede olumlu sonuçlanarak inşaatına da başlayacaklarına inandıklarını söyledi.

Akman, Şelli ve Engül ailelerine baş sağlığı
Başkan Demirkol, mübarek Ramazan Bayramında vefat eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman’ın abisi Beşir Akman, Tarım Bakanlığı Müsteşarı Ferhat Şelli’nin babası Ferit Şelli ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez’in dayısı Bekir Engül’e Allah’tan rahmet, kederli ailelerine de baş sağlığı ve barı dileğinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.