banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

BAŞKAN ÇİFTÇİ AK KADINLARA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi eşi Sema Çiftçi, AK Parti Karaköprü Kadın Meclis üyeleri AK Parti Karaköprü kadın seçim bürosunu ziyaret ettiler.

BAŞKAN ÇİFTÇİ, KADINLARIMIZI ÖNEMSİYORUZ

AK kadınlara seslenen Başkan Çiftçi; “Değerli bayanlar sizden gelen desteklerle AK Partinin ampulünü dalgalandıracağız ki sönmesin, böyle güzel destek ve düşüncelerinizi koruyun ki her zaman size hizmet edelim. Hedefimiz her yeri yeşil olan gelişen, parkları bol olan hiçbir sorunu kalmayacak olan bir Karaköprü hedefliyoruz. Bunu yapabilecek gücümüz, kuvvetimiz var. Allahın izni ile her gücü tabi ki rabbimizden alıyoruz önce Allah kısmet edecek bizlerde sebep olacağız çünkü çalışkanız, çalışıyoruz, üretiyoruz ruhumuzda bu topraklara hizmet etme anlayışı var. Kadınlarımızı önemsiyoruz, onlar birer annedir bana göre dünyanın toplumun en önemli özelliğidir. Çünkü toplumu sizler şekillendirebilirsiniz geleceğimiz olan çocuklarımızı ancak sizler geliştirebilirsiniz. Toplumun tüm kesimi ile kadını ile çocuğu ile genci ile yaşlısı ile el birliği vererek hep beraber Karaköprü’yü birlikte yönetmeye talibiz hepimiz birlikte yöneteceğiz. Köy köy gezen çalışmalarını aralıksız sürdüren AK kadınlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.