Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_eh8ouu36rprn21ri6ck5u4l5f4, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Başkan Av. Eğilmez'den teşekkür haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Başkan Av. Eğilmez'den teşekkür

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, seçimde katkıları olan tüm Şanlıurfalılara teşekkür etti.

 

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, 24. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerini Ülkemize ve Şanlıurfa’mıza yakışır demokratik bir yarışla tamamladığını belirterek; “Pazar günü yapılan seçim sağlıklı ve şeffaf geçti. Partimiz bu seçimde zaferle çıkmıştır. AK Partimizin başarısında ve çalışmalarında katkıları olan, Başta Sayın Bakanımız Faruk Çelik olmak üzere, İl Yönetimimize, İlçe Yönetimimize, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, bütün İlçe ve Belde teşkilatlarımıza, adaylarımıza, aday adaylarımıza, parti gönüllülerimize, sandık üyelerimize, müşahitlerimize, bölge sorumlularımıza, Güvenlik güçlerimize, Basın mensuplarına ve tüm kadirşinas Şanlıurfa halkına teşekkür ediyor, şükranlarımız sunuyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.